Hotell i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Hotel Flamingo

 
Hotel Flamingo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Flamingo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Santa Margherita di Pula här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett härligt grönt område breder ut sig

Så långt söderut du nästan kan komma på Sardinien, hittar du Hotel Flamingo, som är byggt direkt på stranden och därmed ger dig möjligheten att njuta av den gyllene sanden och Sardiniens blå, blå vatten. Hotellet ligger förhållandevis isolerat i en naturlig grön zon, och erbjuder massor av utomhus- och strandaktiviteter.

Området heter Santa Margherita di Pula, och Pula stad ligger endast 20 minuters biltur därifrån. Du kan ta lokalbussen till Pula, och hållplatsen ligger precis vid Hotel Flamningo - lättare än så blir det inte! Om du däremot har planer på att utforska södra Sardinien ytterligare och dess underbara stränder, så rekommenderar vi att du hyr en bil.

Cagliari ligger cirka 45 minuters biltur från hotellet. Pula, som ligger närmare, är en fin och välbevarad liten stad, med ett fint torg som är grund till många spännande musikhändelser under sommaren. Staden har ett bra urval av butiker och många glassbarer, caféer och restauranger. Om du åker en liten bit från Pula, i riktning mot Hotel Flamingo, hittar du den spännande romerska ruinstaden Nora, som absolut är värt ett besök.

Här finns allt du behöver

Hotel Flamingo består av flera olika byggnader, som ligger i ett stort grönt område, precis vid havet. Oavsett om du är en aktiv eller mindre aktiv typ av person, är du välkommen till Hotel Flamingo.

Under sommarsäsongen organiseras en mängd olika aktiviteter (några mot en avgift), så som tennis, yoga, vattengympa, pingis, gymaktiviteter, vindsurfing - och om dessa sportaktiviteter inte intresserar dig, kan du bara lägga dig tillrätta på din solsäng i skuggan under parasollet (inkluderat vid poolen, men mot en avgift på stranden) och njuta av livet som passiv åskådare, medan du sipprar på en cocktail. Eller, om du föredrar att skämma bort dig själv ytterligare, kan du också välja att besöka wellness-området (mot en avgift), som bland annat erbjuder bastu, turkiskt bad, vattenmassage, "emotionell dusch" och olika former av massage.

Välj mellan a la carte och buffet

Du kan lapa sol i det härliga pool-området, eller på den privata stranden, där det också finns solsängar och parasoll. Dessvärre serveras det endast cocktails vid poolen, eller på den härliga terrassen. Här hittar du också den trevliga a la carte-restaurangen, som serverar lunch och middag med rätter från det lokala och internationella köket. Du har möjlighet att välja en vistelse som inkluderar halvpension, och då avnjuta middagen i hotellets buffet-restaurang.

Många aktiviteter för barnen

Det finns också många aktiviteter för barnen i sommarsäsongen. Utöver alla utomhusaktiviteter och stranden, finns det en mini-club. Du ska vara medveten om, att de talar italienska här, men oftast behöver barn inte ett språk för att hitta nya vänner...

Läs mer om Hotel Flamingo

Ljusa sardiska rum

Hotel Flamingo har totalt 188 rum, utspridda i olika byggnader. Alla rum är elegant inredda, och erbjuder bra komfort - de flesta har antingen balkong eller veranda. Det finns flera olika rumstyper, och som minimum har alla aircondition, Sat-TV, kassaskåp, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Flamingo

Dölj texten
 
 
search map