Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Villa Fiorita

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Uppe på öns norra del, och söder om Olbia ligger San Teodoro, som förutom skön semesterstämning bjuder på några av Sardiniens finaste stränder. Och det är här du hittar Villa Fiorita, som är en del av semesterresidenset Le Canne. Från Villa Fiorita ett bra utgångsläge att utforska de olika stränderna och har även gångavstånd till staden som ligger ca 700 m bort. Dessutom har du endast ca 600 meter till den berömda La Cinta stranden där du kan hyra parasoller och solstolar. Centrum är inte så stort men du finner både inköpsmöjligheter, caféer och matställe.

Inhägnad trädgård för sköna dagar

Villa Fiorita är omgiven av en frodig trädgård med palmer och annan växtlighet som ger naturlig skugga. Atmosfären känns intim då här endast finns 6 lägenheter och faller grillandan på kan du nyttja den gemensamma grill som finns. Du har inga problem med parkering då här finns en parkeringsplats per lägenhet.

Vad gäller internet så finns det routers att hyra på plats, men då dessa endast finns ett begränsat antal måste det förbeställas. Priset som du hittar under avgifter är ett ca pris, då det kan variera beroende på om du enbart surfar eller om du laddar hem filmer, spel mm. Och tänk på att täckningen inte är som hemma, även om de ständigt arbetar på att förbättra den.

Läs mer om Villa Fiorita

Lägenheter med egen terrass

På Villa Fiorita finns det fyra lägenheter på första våningen och två på andra. De är alla enkla men komfortabelt inredda och varje lägenhet är utrustad med TV och tvättmaskin. Varje lägenhet har en extra utomhusdusch som kan komma väl till pass när du kommer tillbaka från stranden. Varje lägenhet har dessutom en egen privat veranda med bord och stolar så att du kan starta dagen ute i den friska luften.

Lägenheterna på Villa Fiorita

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Dessa lägenheter ligger på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessutom är de utrustade med privat terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Le Canne

San Teodoro, Sardinien

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Villa Maria Teresa

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Citai

San Teodoro, Sardinien

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map