Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Vecchio Stazzo

 
Vecchio Stazzo är inte tillgänglig i dagsläget
Vecchio Stazzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Teodoro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huset Vecchio Stazzo har en riktigt skön placering: trots närheten till San Teodoros centrum ligger det i fridfulla omgivningar. I staden finns det flera butiker och matställe medan man vid huset finner en fin trädgård med gamla olivträd samt en grill som delas med övriga lägenheter, som dock endast utgör fem stycken.

Helt nytt

Vecchio Stazzo betyder på sardiska gammalt stall men i verkligheten är huset helt nybyggt: Det efterliknar dock de gamla stallen sett till arkitekturen. Närmaste strand är den berömda La Cinta stranden där det är möjligt att hyra solstolar och parasoller förutom trampebåtar och båtar. Stranden ligger ca. 2 km från huset.

Läs mer om Vecchio Stazzo

Lägenheterna

Husets 5 lägenheter är alla utrustade med aircondition, tvättmaskin, TV, microvågsugn, vattenkokare, badrum med toalett, dusch och hårtork samt utomhusdusch. Samtliga lägenheter är trerummare med plats för max 6 personer, och de kan vara fördelade på ett eller två plan.

Lägenheterna på Vecchio Stazzo

Trerumslägenhet med 5+1 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheterna mäter ca. 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch, hårtork och tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a & 2:a vån. med terrass

Lägenheterna mäter ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, tvättmaskin, dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) samt utgång till en terrass med bord och stolar. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, dusch, hårtork och tvättmaskin samt terrass.

Dölj texten
 
 
search map