Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Vecchio Stazzo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Huset Vecchio Stazzo har en riktigt skön placering: trots närheten till San Teodoros centrum ligger det i fridfulla omgivningar. I staden finns det flera butiker och matställe medan man vid huset finner en fin trädgård med gamla olivträd samt en grill som delas med övriga lägenheter, som dock endast utgör fem stycken.

Helt nytt

Vecchio Stazzo betyder på sardiska gammalt stall men i verkligheten är huset helt nybyggt: Det efterliknar dock de gamla stallen sett till arkitekturen. Närmaste strand är den berömda La Cinta stranden där det är möjligt att hyra solstolar och parasoller förutom trampebåtar och båtar. Stranden ligger ca. 2 km från huset.

Läs mer om Vecchio Stazzo

Lägenheterna

Husets 5 lägenheter är alla utrustade med aircondition, tvättmaskin, TV, microvågsugn, vattenkokare, badrum med toalett, dusch och hårtork samt utomhusdusch. Samtliga lägenheter är trerummare med plats för max 6 personer, och de kan vara fördelade på ett eller två plan.

Lägenheterna på Vecchio Stazzo

Trerumslägenhet med 5+1 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheterna mäter ca. 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch, hårtork och tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a & 2:a vån. med terrass

Lägenheterna mäter ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, tvättmaskin, dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) samt utgång till en terrass med bord och stolar. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, dusch, hårtork och tvättmaskin samt terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Rekommendationer till dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map