Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Terrazze Lu Fraili

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazze Lu Fraili ligger i lugn omgivning ca 6 km från San Teodoro's centrum över halvön Puntaldia. I de små samhällena Puntaldia och Lu Fraili hittar du små livsmedelsbutiker och restauranger, men för ett större utbud av butiker och matställen ska du till själva San Teodoro.

Kringliggande aktiviteter

Intill halvön Puntaldia finns det möjlighet att spela golf (Golf Club Puntaldia, 18 hål). På stranden som ligger ca 1,8 km härifrån finns det möjlighet att hyra parasoll och solstolar, men även trampbåtar och båtar. Gästerna i lägenheterna delar trädgård, men varje lägenhet råder över egen uteplats samt en övertäckt parkeringsplats.

Läs mer om Terrazze Lu Fraili

Lägenheterna

Lägenheterna är komfortabla men enkelt inredda. De har alla panorama utsikt (som naturligtvis är mer panoramisk på andra våning). De råder alla över tv och tvättmaskin samt övertäckt terrass med trädgårdsmöbler (bord och stolar) Det finns parkeringsplatser intill husen. Den användareavgift som ska betalas på plats täcker upp för sänglinne, handdukar, el, gas och vatten förbrukning. Eftersom det inte finns någon reception här checkar du in på annan adress, i San Teodoro.

L√§genheterna på Terrazze Lu Fraili

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map