Omdömen från Residence Le Terrazze

 
Residence Le Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Le Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Teodoro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Le Terrazze

Läs personliga omdömen av Residence Le Terrazze som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Le Terrazze. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kenneth med familj från NACKA i Sverige bodde på Residence Le Terrazze i San Teodoro från den 5. till den 12. juli 2008.

Vi hade det mycket bra i San Teodoro och på Le Terrazze. Allt kring bokning och nyttjande av boende gick felfritt (enda lilla problemet var att försöka hitta till Nexus kontor, utan riktig karta tog det en stund). Vår VIP-lägenhet för 6 pers kändes mycket rymlig eftersom vi bara var 4, med rejäl terass och sjöutsikt. För att klara 6 personer skulle dock åtminstone köksporslinet behöva kompletteras. Nexus verkar i övrigt ha bra service. Vid ett tillfälle gick en huvudsäkring sent på kvällen, en kille från Nexus var på plats inom 15 minuter!! och visade proppskåpet utomhus som vi inte kunnat hitta. Trevligt att bykärnan som bara är en kort promenad bort blir bilfri på kvällen. La Cinta var i vårt tycke en rätt trist strand, stor med massvis av folk. Vi föredrog Capo Coda Cavallo några kilometer bort, rätt mycket folk även där, men mindre och trevligare. Bra snorkling för barnen. Utsikten uppifrån berget ner mot bukten här var fantastisk. Överhuvud taget är Sardinien en mycket vacker ö som vi säkert kommer återvända till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Per med familj från Uppsala i Sverige bodde på Residence Le Terrazze i San Teodoro från den 21. till den 28. juli 2007.

Vi är helnöjda med vår resa. Det finns naturligtvis en del saker som var mer eller mindre bra men över lag mycket bra.

Vi åkte med Ryan Air vilket funkade perfekt. Bil från Alghero gick supersmidigt. San Teodoro visade sig vara en helt Italiensk semesterstad. Vi träffade en dansk familj på hela veckan annars bara Italienare. Mixen av folk var bra med barnfamiljer och trendiga ungdomar i salig blandning. Mysigt centrum där centrala gator stängdes av varje kväll för en öppen marknad. Fullt av bra restauranger som lätt gick att få bord på trots att vi var där strax inpå Italienarnas egen semestertid. Vi hade flera barn med oss vilket aldrig var några problem. Beacherna var av högsta klass. Långa barnvänliga och precis som vi önskade oss.

Lägenheten var i inte speciell på något vis. 3 rum i sämre kvallitet men fungerade trots det bra. Vi hade en stor balkong med en helt fantastisk utsikt som vägde upp insidan. Nexus var struliga på plats och gjorde hyrning av lakan till en mindre spännande del. Inget vi led speciellt av dock. Beachen nedanför hotellet var inte mycket att hurra för men den stora stranden La Cinta en bit bort var kanonbra. San Teodoro visade sig vara en liten vacker stad med blommiga gator och vackra hus. Dock lite småstruligt att kommunicera eftersom engelska inte talas i större omfattning.

Rekommenderar absolut en resa hit. Vi var slöa och la mest energi på sol, bad och goda middagar men för den nyfikne finns en hel del sevärdheter på nära håll.

Lite strul att hitta till Nexus kontor i stan när man anländer. För oss slutade det med att vi stannade i en rondell och bad killen på Nexus hämta upp oss på din moppe.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 10 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map