Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Residence Le Terrazze

 
Residence Le Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Le Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Teodoro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Le Terrazze består av en grupp lägenheter som har utsikt över Cala d´Ambra.

Lägenheterna ligger ca. 300 meter från havet och stranden som man når via en stig. San Teodoros centrum ligger 600 meter bort och erbjuder olika butiker och faciliteter. Observera att det finns ett discotek ca. 250 meter från lägenheterna och att det spelas musik utomhus till sent om natten från slutet av juni till den första veckan i september (det öppnar sent och stänger mycket sent / tidigt morgonen efter) så vi rekommenderar att man tar öronproppar med sig.

Läs mer om Residence Le Terrazze

Lägenheterna ligger på första våningen eller första våningen och har alla en möblerad veranda eller terrass varifrån man har utsikt över havet och Tavolara ön. Lägenheterna är enkelt och funktionellt möblerade och utrustade med TV och tvättmaskin.

Lägenheterna på Residence Le Terrazze

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna ligger på första våningen. De består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, eget badrum samt en veranda med trädgårdsmöbler. I dessa lägenheter finns det även TV och tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheterna ligger på andra våningen med en fantastisk utsikt över havet och består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, mindre sovrum med våningssäng, badrum samt en veranda med trädgårdsmöbler. I dessa lägenheter finns det även TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map