Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Residence Citai

 
Residence Citai är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Citai är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Teodoro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Citai-höjden, ca. 600 meter från centrum och 1500 meter från den berömda stranden La Cinta, ligger Residence Citai. Den lugna och vackra placeringen gör stället till ett bra val för resenärer som önskar lugn och ro, men samtidigt vill bo nära en livlig stad.

Promenera till restauranger och inköp

I själva San Teodoro finns det ett urval av butiker, inköpsmöjligheter, matbutiker, caféer och andra restauranger. Det finns även apotek, bankomat, läkare och båtuthyrning. Vid San Teodoro finns det både en offentlig, och en privat strand där du kan hyra solstolar och parasoll mot betalning.

Du ska vara beredd på, att det under sommarsäsongen finns en mindre nöjespark för barn, ca. 600 meter från stället, vilket stänger först till midnatt. Det ligger också ett par diskotek inom ett avstånd av 2-3 kilometer från hotellet. Vi kan inte garantera att du inte hör musik och liv från dessa platser, om vinder blåser i "fel" riktning.

Läs mer om Residence Citai

Lägenheterna
Lägenheterna är rymliga och fint inredda. De är alla privatägda och är därför olika inredda. De är utrustade med TV, tvättmaskin och ligger antingen på första eller andra våningen. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Små (rumsrena) husdjur är tillåtna mot betalning av tillägg.

Lägenheterna på Residence Citai

Tvårumslägenhet med 3/4 sovplatser

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map