Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Residence Citai

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Citai-höjden, ca. 600 meter från centrum och 1500 meter från den berömda stranden La Cinta, ligger Residence Citai. Den lugna och vackra placeringen gör stället till ett bra val för resenärer som önskar lugn och ro, men samtidigt vill bo nära en livlig stad.

Promenera till restauranger och inköp

I själva San Teodoro finns det ett urval av butiker, inköpsmöjligheter, matbutiker, caféer och andra restauranger. Det finns även apotek, bankomat, läkare och båtuthyrning. Vid San Teodoro finns det både en offentlig, och en privat strand där du kan hyra solstolar och parasoll mot betalning.

Du ska vara beredd på, att det under sommarsäsongen finns en mindre nöjespark för barn, ca. 600 meter från stället, vilket stänger först till midnatt. Det ligger också ett par diskotek inom ett avstånd av 2-3 kilometer från hotellet. Vi kan inte garantera att du inte hör musik och liv från dessa platser, om vinder blåser i "fel" riktning.

Läs mer om Residence Citai

Lägenheterna
Lägenheterna är rymliga och fint inredda. De är alla privatägda och är därför olika inredda. De är utrustade med TV, tvättmaskin och ligger antingen på första eller andra våningen. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Små (rumsrena) husdjur är tillåtna mot betalning av tillägg.

Lägenheterna på Residence Citai

Tvårumslägenhet med 3/4 sovplatser

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Casa Tanca della Torre

Isola Rossa, Sardinien

Vecchio Stazzo

San Teodoro, Sardinien

Residence Oasi

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Le Canne

San Teodoro, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map