Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Residence Ambra

 
Residence Ambra är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Ambra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Teodoro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Ambra ligger endast ca. 800 meter från San Teodoros livliga centrum, som framför allt lever upp under sommarmånaderna. I staden finner man ett flertal inköps och shoppingmöjligheter samt matställe till varje smak och plånbok.

Gemensamma faciliteter och lägenheter

Vid Residence Ambra finns det gemensam parkeringsplats och en fin trädgård. Lägenheterna är rymliga och fina samt är alla utrustade med TV och tvättmaskin. Lägenheterna på första våningen har utgång till en bred terrass med bord och stolar medan lägenheterna på bottenplan våningen har utgång till en veranda och därifrån vidare till trädgården.

Läs mer om Residence Ambra

Lägenheterna på Residence Ambra

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheterna på bottenplan eller första våningen består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Möblerad balkong eller trädgård.

Lägenhet m. 2 sovrum

Lägenheterna på bottenplan el. första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Möblerad balkong eller trädgård.

Dölj texten
 
 
search map