Hotell i San Teodoro på Sardinien

Paradise Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med sitt läge nära havet och en lång härlig sandstrand, ett fint poolområde med totalt tre pooler varav en är till de yngsta gästerna och en egen á la carte restaurang är Paradise Resort ett mycket attraktivt semesterresmål. Detta är det perfekta valet för dig som vill tillbringa en skönt avkopplande semester och ta dagen som den kommer, fylld med sköna sol- och badstunder. Du både äter gott och får god service på den tillhörande restaurangen. Drinken innan eller efter maten kan du njuta av under bar himmel.

Du har massor att göra – om du känner för det

Sardinien är det perfekta valet när det kommer till sol och bad, och det finns otroligt många helt fantastiska stränder att upptäcka. Eftersom havet är som en enda gigantisk pool, med fri sikt ner till botten är detta dessutom paradiset för dig som gillar att snorkla och dyka. Du kan ta en heldag och kryssa i skärgården eller så slappar du på ett soldäck. Du kan göra mysiga utflykter där du stannar till vid en av kustens ”naturliga pooler” som du ofta får ha för dig själv och eftersom det finns gott om stränder kan du utöva olika sporter både på land som i vattnet.

Känner du för att aktivera dig har du möjlighet till detta på Paradise Resort. Här kan du spela både tennis, volleyboll och fotboll. Är du mer för golf kan du ta dig till någon av de närliggande banorna Golf Club Pevero och Golf Club Puntaldia. Till de yngsta gästerna ordnar man en ”kidsclub” för barn mellan 4-12 år, där man hittar på olika lekar och events (på italienska och engelska) i högsäsong.

Du bor vid en vacker bukt och stranden Lu Impostu, där du kan hyra strandplats och som ligger närmst hotellet, endast ca 700 m bort. Det går att promenera dit, genom naturområdet som faktiskt är en fin tur speciellt när solen är på väg upp eller ner. Strandservice, om detta önskas, betalas på plats.

Läs mer om Paradise Resort

Du befinner dig nära Olbia

Paradise Resort är ett stilrent hotell som ligger söder om Olbia, ca trettio minuter med bil, och strax intill en fin kustremsa med öarna Isola Taverna och Isola Molara strax utanför. Det strategiska läget gör att du, i din närhet, har flera fina stränder att välja mellan. San Teodoro, som ligger ca 7 km bort, er den närmsta orten där du har bank, post, apotek, restauranger och livsmedelsaffärer. För ett ännu större utbud kan du bege dig till Olbia som ligger ca 24 km bort, här hittar du allt mellan himmel och jord. Flera härliga utflyktsmål du inte bör missa är t ex Porto Cervo, Santa Teresa in Gallura, Isola Santo Stefano, Alghero, Grotta del Blu Marino, Bosa och Stintino – bara för att nämna något.

Du har alla bekvämligheter du behöver

Förutom alla aktiviteter och privat strand har du flera bekvämligheter på hotellet. Här finns en bar som förser dig med goda drinkar och cocktails som du kan njuta av ute på terrassen. Här finns även två restauranger, den sk huvudrestaurangen som håller öppet hela säsongen, både för frukost, lunch och middag och Piccola Cucina, som har öppet under juli och augusti månad, även för gäster utanför hotellet.
Du äter mycket gott på Paradise Resort men skulle du vilja förnya dig lite kan du antingen prova på någon av de närliggande restaurangerna du har i området eller bege dig till Olbia där utbudet är mycket större.

Möblerad balkong eller terrass

Fast det finns totalt 111 rum på hotellet känns det inte för stort, utan tvärtom lugnt och trivsamt, mycket tack vare hur det är uppbyggt och att både byggnader och material passar bra in med miljön.

Rummen är ljusa, färgglada och komfortabelt inredda i traditionell stil. Vi kan erbjuda dig de olika typer av rum med veranda, balkong eller terrass och utsikt över trädgården eller havet. Faciliteterna är aircondition, TV, minibar, kassafack, telefon och hårtork. Wi-Fi finns i de gemensamma utrymmena.

Läs om rummen på Paradise Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map