Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Le Canne

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Canne är ett samlingsbegrepp för olika semesterboenden som ligger i utkanten av San Teodoro. De olika byggnaderna ligger utspridda på ett ganska stort område i närheten av den berömde stranden La Cinta, som ligger med gångavstånd, mellan ca 300 och 800 meter från lägenheterna (allt efter var du kan komma till att bo).

En promenad från matställen och inköp

Men det är inte bara till stranden du kan promenera, utan även till San Teodoros centrum, som ligger ca 700 meter bort. I San Teodoro finns ett flertal caféer, glassbarer, matställen och shoppingmöjligheter. Här finns inköpsmöjligheter och andra viktiga saker som bank, apotek osv.

Läs mer om Le Canne

Fina badmöjligheter på härlig strand

Sardinien är vida känt för sina underbara stränder. Även här är vattnet kristallklart och sanden ljus och fin. Du har som sagt promenadavstånd till havet, och avståndet kan variera beroende på var du hamnar. På stranden finns det möjlighet att hyra parasoller, solstolar och solsängar. Och du kan utöva olika sorters sporter både på land som i vattnet, du kan göra spännande utflykter eller så ger du dig ut i den vackra naturen.

Lägenheterna ligger utspridda

Lägenheterna är enkelt inredda och ligger antingen på första eller andra våningen. Parkeringsplatsen ligger vid husen. De flesta lägenheter har terrass eller veranda.

Läs om lägenheterna på Le Canne

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map