Hotell i San Teodoro på Sardinien

Grande Baia Hotel Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor ca. en halvtimme med bil söder om Olbia intill den vackra kusten och mitt emot öarna Isola Molara och Tavolara. Underbara ljusa sandstränder omger dig och ett kristallklart vatten som skiftar i olika blå nyanser. Grande Baia Hotel Resort är ett ställe där du och din familj kan koppla av och njuta av en härlig semester. Dessutom kan du härifrån göra flera trevliga utflykter, både längs kusten som inåt landet.

Det traditionella går som en röd tråd

Grande Baia Hotel Resort är ett traditionellt hotell både vad gäller stil som värderingar och service. Här finns en huvudbyggnad och flera ljusa byggnader (med rum och lägenheter) som ligger utspridda på ett större område. Här finns ett fint poolområde där du kan lapa sol dagarna i ända och föredrar du saltvatten kan du bege dig ner till stranden La Pipara. Till stranden är det endast ca 400 m men om du inte vill gå kan du hoppa på hotellets shuttle som tar dig fram och tillbaka utan extra kostnad. När du känner för att upptäcka nya stränder har du ett flertal att välja mellan i din närhet som t ex Cala Brandinchi, La Cinta, Capo Coda Cavallo och ännu fler längs med den 37 km långa kusten.

Hotellet har ett SPA (mot avgift), perfekt för dig (ej barn under 16 år) som tycker om att koppla av extra mycket med massage och olika behandlingar. Vad sägs om 115 m² med havsvatten, bastu, turkiskt bad, relaxzoner både inomhus som utomhus, meditation och yoga? Här finns program inte bara för dig enbart utan även för hela familjen där även de yngsta kan deltaga. Utöver detta finns här ett gym.
OBS! Ett sk tessera club card (Klubbkort) som ger dig tillträde till pool, shuttle strand m.m betalar du på plats. Barn mellan 4-11 år har reducerat pris.

Läs mer om Grande Baia Hotel Resort

Här både äter och dricker du gott

Även restaurangerna är traditionella, och då syftar vi på det som serveras på tallrikarna. Att det är italienskt är en självklarhet liksom att det dukas fram sardiska specialiteter "di mare e di terra" d.v.s rätter baserade både på kött och fisk. Föredrar du det vegetariska köket kan glädja dig åt välkomponerade rätter, något som italienarna är specialister på.

På Grande Baia Hotel Resort finns det två restauranger att välja mellan, där Il Maestrale dukar fram en buffé och Il Libeccio à la carte. På Il Maestrale serveras dagens alla måltider, frukost, lunch och middag antingen inne i salen, vinterträdgården eller ute på terrassen. Il Libeccio kan erbjuda lunch och middag och har öppet mellan juni och september, och även här kan du njuta av maten ute på terrassen. Drinken före och efter maten kan du avnjuta antingen i poolbaren eller i loungebaren och låt dig gärna överraskas av den duktige bartendern. Poolbaren serverar också snacks, glass och smoothies under dagens lopp.

Det finns så mycket att göra på hemmaplan

Du kan som sagt göra flera trevliga utflykter i området och känner du en dag för att stanna kvar på resorten är vi övertygade om att du inte kommer att tråka ut dig. Här kan du nämligen utöva olika sporter nere vid stranden, både uppe på land som i vattnet och vad sägs om att testa på att dyka, kitsurfa eller ta en tur med kajak. Uppe vid poolen däremot ser ett team till att du får "jobba" hårt med dina olika kroppsdelar och du kan utöva pilates, vattengympa, dansa och deltaga i olika sport-turneringar. Det finns i närheten även möjlighet att trekka, rida, spela golf mm.

Men det är inte bara du som vuxen som kan roa dig dagarna i ända utan även barnen har en uppsjö av aktiviteter att välja mellan. Lekar, turneringar, spel, musik och dans står i fokus och de kan leta efter skatter, få sitt ansikte målat eller lära sig dyka. En miniklubb för barn upp till 6 år är också mycket uppskattat.

Välj mellan rum och lägenhet

Grande Baia Hotel Resort erbjuder både lägenheter och rum i olika kategorier. För dig som bor i lägenhet blir handdukar och sängkläder bytta efter var 4e dag. Slutstädning ingår men glöm inte att lämna köket rent efter dig, allt porslin uppdiskat, kylskåpet tömt och alla sopor utburna.

Läs om rummen på Grande Baia Hotel Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map