Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Casa Rinaggiu

 
Casa Rinaggiu är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Rinaggiu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Teodoro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Rinaggiu ligger ca 1,5 km från La Cinta-stranden och på kort avstånd från San Teodoros historiska centrum samt inköpsmöjligheter och matställen.

Privat parkering

På Casa Rinaggiu finns det tre lägenheter till uthyrning. Lägenheterna är utrustade med egen parkeringsplats och diskmaskin i köket samt uteplats med trädgårdsmöbler.

Läs mer om Casa Rinaggiu

Trerumslägenhet med 5+1 sovplatser (första våning med terrass):
- Dessa två lägenheter är ca 50 m² och ligger på första våning. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin. De har dessutom tillgång till möblerad terrass.
Trerumslägenhet med 5+1 sovplatser (andra våning med terrass):
Lägenheten är ca 50 m² och ligger på andra våning. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin. De har dessutom tillgång till möblerad terrass.

Dölj texten
 
 
search map