Semesterbostad i San Teodoro på Sardinien

Appartamenti Il Faro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Il Faro ligger endast ett par hundra meter från stranden La Cinta och ca. 1 km från stadens livliga centrum. I staden finns ett stort urval av inköp och shoppingmöjligheter samt åtskilliga restauranger och caféer. Väl hemma igen kan du slappa på din balkong eller veranda med något gott att dricka, en bra bok eller njuta av stillheten.

Fyll dina dagar med sol, värme och sköna bad

Sardinien är känt världen över för sina fantastiska sol- och badmöjligheter och bor du här på il Faro kan du glädja dig åt att ha nära till en av öns finaste, nämligen La Cinta. Vad sägs om en kritvit sandstrand och ett hav med kristallklart vatten och med färger som går i azurblått och smaragdgrönt.

Efter Puntalda och hamnen dyker det upp ännu fler stränder som Lu Impostu och Cala Brandinchi, också två stränder som får dig att bli knäsvag. Har du tillgång till en bil så ta gärna ett par dagar till att utforska ön, som bjuder på inte bara underbara stränder utan även på fin natur och mysiga byar och städer. Om du vill låta bilen stå och i stället ta dig fram på två hjul kan du höra med personalen som hjälper dig med att hyra cykel och scooter.

Läs mer om Appartamenti Il Faro

Tillaga maten själv eller slå dig ner på en av uteserveringarna

Även om du har möjlighet att tillaga maten själv kan det vara bekvämt att ha restauranger inom gångavstånd, vilket du har härifrån. Mitt emot dig finns en pizzeria, Antico Forno samt en bar med uteservering. Om du sedan går i riktning stranden har du ytterligare en restaurang, La Taverna. Och ca 450 m bort ligger ytterligare restauranger liksom i centrum, så urvalet av matställen är ganska bra. I centrum har du även apotek, ett par banker, flera mataffärer där du kan inhandla dina varor och lite annat smått och gott.

För ett större utbud och lite storstadspuls kan du bege dig till Olbia som ligger endast en ca halvtimme bort med bil (29 km). Här hittar du allt mellan himmel och jord.

Lägenheter med egen balkong veranda

Vi pratar om trevliga lägenheter ( i två byggnader) som ligger i närheten av både stranden och stadens tennisbanor. Varje lägenhet råder över egen parkeringsplats, möblerad balkong eller vernada och är utrustade med tvättmaskin samt TV. Aircondition kan fås mot ett tillägg, men endast i tvårumslägenheterna. Wi-Fi nyckel går att hyra på plats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Residence La Ciaccia

Ciaccia, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Ambra

San Teodoro, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Villa Fiorita

San Teodoro, Sardinien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map