Hotell på San Pietro Ö (Carloforte) på Sardinien

Hotel Riviera

Superior-rum Junior Suite Superior-rum
 
Hotel Riviera är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Riviera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Pietro Ö (Carloforte) här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta eleganta 4* hotell ligger på ön San Pietro endast 300 meter från staden varifrån färjorna från Sardinien lägger till. Här bor man mitt i den bildsköna staden Carloforte, som av historiska skäl framstår mestadels i genovesisk stil trots sitt läge endast 90 minuter från Cagliari flygplats.

Kommer man till Carloforte för avkoppling i romantisk miljö under sin smekmånad eller som en del av den årliga sommarsemestern så kan man i förbindelse med en vistelse på Hotel Riviera njuta av all den goda mat från havet (och land) i stadens restauranger och låta sig förtrollas av det azurblå havets stämning och närvaro.

Läs mer om Hotel Riviera

Ön är i själva verket en idealisk bas för dyk-entusiaster och man kan få arrangerat båtutflykter. Är man inte den stora vatten fanatikern kan man istället hyra en moped och köra runt och utforska ön på egen hand. Förhör dig på plats för mer information.

Hotellet är modernt och stilfullt inrett i ljusa färger blandat med vita detaljer för att skapa kontrast och ljus. Förutom reception och internetuppkoppling i hallen på hotellet finns det en stor gratis parkering. Dessutom finns det frukostmatsal där frukosten serveras som buffé. På sommaren kan man njuta av solen på hotellets stora terrass med utsikt över omgivningarna och hamnen i Carloforte. På terrassen kan man koppla av och njuta av semestern med en kall drink eller en kopp god italiensk kaffe från baren.

De totalt 43 rummen är rymliga och inredda i ljusa färger och nyanser av vitt. Alla rum har aircondition, satellit-TV med LCD-skärm, värdeskåp, minibar och möjlighet att använda hotellets rumsservice. Badrummen är vackert utförda med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Deluxe och juniorsvit rum har alla utsikt över hamnen och havet. Priset för juniorsviter inkluderar även alkoholfria drycker i minibaren.

Dölj texten
 
 
search map