Hotell i San Pantaleo på Sardinien

Papillo Resort Borgo Antico

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är mycket uppskattat för sin trevliga personal, sin storlek med endast 25 rum och sin avslappnade stämning. Att du dessutom har byns utbud strax utanför dörren ökar trivseln.

>En av öns vackraste stränder

Hotellet ligger ca 7 kilometer från den underbara lilla stranden Spiaggia di Rena Bianca, som anses vara en av öns vackraste. Här väntar dig vit sand och kristallklart vatten. Hotellet har en shuttlebuss som utan kostnad tar dig fram och tillbaka på bestämda tider. Nere på stranden kan du hyra solstolar och parasoll och det finns möjlighet till olika vattensporter.

Att besöka Sardiniens helt fantastiska stränder är ett måste, men skulle du känna för att ta det lugnt en dag kan du alltid slappa intill poolkanten. Hotellets pool är inte stor men här finns solstolar till ditt förfogande och poolen har en hydromassagedel. På hotellet finns även en frukostmatsal, bar och restaurang så du behöver inte ge dig iväg för att få något gott att dricka eller en bit mat i magen när hungern sätter in.

Läs mer om Papillo Resort Borgo Antico

Passa på att besöka marknaden

San Pantaleo, är en liten by från 1800-talet som ligger fint uppe på en höjd och har endast ca 1000 invånare. Trots sin ringa storlek finns här flera restauranger, matbutiker, apotek, bank, post, barer, bensinstation och ett par småbutiker. Du bor som sagt centralt och har byns lilla utbud inom kort avstånd. Detta innebär att du kan äta ute och samtidigt ha nära hem. Under sommarhalvåret brukar det hållas en trevlig marknad i byn och folk färdas då hit från när och fjärran. Marknaden brukar hållas på torsdagar (morgon och förmiddag) men hör med receptionen så får du alla detaljer du behöver veta.

Ett bra utgångsläge

Eftersom du bor i den norra delen av ön har du flera trevliga utflyktsmål att besöka inom lagom köravstånd. Du kan åka ut till kusten där du har Golfo Aranci, Porto Rotondo och Porto Cervo, som ligger ca 14 km bort. Till Olbia är det ca 20 km och till Santa Teresa in Gallura, varifrån du kan ta båten till Corsica är det ca 40 km.

Trevliga rum med balkong eller terrass

Det finns som sagt endast 25 rum på hotellet, 23 standard, 2 familjerum och 2 suiter i 2 plan med sovloft. De är alla utrustade med aircondition, kassafack, minibar, fri Wi-Fi, telefon, LCD-TV och badrum med dusch/kar och hårtork.

Läs om rummen på Papillo Resort Borgo Antico

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map