Hotell i San Pantaleo på Sardinien

Hotel Arathena

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta charmiga och komfortabla hotell passar dig som vill bo lugnt och skönt och ändå ha nära till allt vad Sardinien har att erbjuda. Du bor i utkanten av San Pantaleo med endast 5 minuters promenadavstånd från stadens lilla centrum, restauranger och caféer.

Ett trevligt inrett hotell

När hotellet byggdes och sedermera skulle inredas, tänkte man mycket på gästernas maximala komfort och man använde sig av traditionella naturmaterial och ljusa färger för att skapa skön harmoni. Detta är en plats där du kan varva ner och riktigt känna av öns speciella atmosfär.

Hotellets konstruktion, cirkelformad och i olika nivåer, påminner lite om en mindre by, med små söta hus, trappor, uteterrasser, blommor och olivträd. Här finns en mysig lobby med reception samt ett större rum där du har en bar, mjuka soffor, fotöljer och bord. Dagens första måltid kan du äta både inomhus som på utomhusterrassen, om vädret tillåter.

Du bor med ett bra läge

Eftersom du bor strax i utkanten av San Pantaleo, som är en genuin liten stad, har du kort promenadavstånd till stadens trevliga restauranger.
Till den kända Costa Smeralda och Porto Cervo tar det ca 15 min med bil (14 km) och du har flera av öns underbara sandstränder inom 20-30 min's bilfärd. Känner du för mer puls och shopping kan du bege dig söderut till Olbia, som ligger endast 18 km bort. Läget gör att du har det mesta inom räckhåll. Väl hemma igen kan du bege dig upp till tredje våningen där du hittar solterrassen med solstolar utställda och den lilla poolen.

Du bor bekvämt

Hotellet har 35 rum i två olika kategorier, varav vi kan erbjuda dig båda. Från rummen, som alla skiljer sig åt, har du utsikt över staden eller dalen och några superior har en liten allrumsdel. De är alla utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar, telefon, bad/dusch och WC samt hårtork. Wi-Fi har du i de allmänna utrymmena.

Läs mer om Hotel Arathena

Läs om rummen på Hotel Arathena

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map