Villa i San Giovanni Sinis på Sardinien

Villa Rosmarino

 
Villa Rosmarino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Rosmarino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Giovanni Sinis här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Rosmarino ligger fint med ett lugnt läge på en utkiksplats i det lilla naturreservatet Capo San Marco. Staden med restaurang och inköpsmöjligheter ligger knappt en kilometer från huset.

Huset är byggt under 70-talet, då kommunen hade planer på att skapa ett bostadskvarter i detta område. Då det senare blev ett naturreservat, var det bara 4 hus som var färdigbyggda, och de står här än idag. Alla husen används idag som sommarhus under den varma delen av året.

Läs mer om Villa Rosmarino

För att komma till huset får man ett särskilt tillstånd, då endast gästerna i detta hus samt ägarna av de tre närliggande husen har tillåtelse att köra med bil genom reservatet. Grusvägen från San Giovanni Sinis fram till själva huset är inte särskilt lång ( ca. 1 km), med däremot vacker, då man kör som på en liten sträng med vatten på bägge sidor.

Huset är omgivet av en stor trädgård, var det finns den för Medelhavet så typiska macchia, såväl som det finns några skuggiga platser under pinjeträden. Husets stora terrass är den perfekta platsen för att tillbringa avslappnande stunder med en bok i den ena handen och ett glas vin i den andra, här kan man äta frukost och middag eller bara sitta och njuta av utsikten över bukten. I trädgården hittar du också en grill och parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map