Villa i San Giovanni Sinis på Sardinien

Villa Pervinca

 
Villa Pervinca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Pervinca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Giovanni Sinis här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Pervinca ligger i ett underbart och orört område med ett vackert kustområde. Området visar det karakteristiska medelhavsklimatet, fullt av vildväxande rosmarin, som avger en behaglig doft.

Man har en fantastisk havsutsikt från villans terrass och vardagsrum. Bostaden är perfekt för de som vil vara i fred och njuta av lugnet och den vackra omgivningen. Här har man möjlighet att njuta av gott vin och några lokala råvaror.

Läs mer om Villa Pervinca

Villa Pervinca ligger ca 200m från Villa Rosamarino. Den närmaste baren med få maträtter ligger ca 1,5km från villan. För större inköp rekommenderas att man tar sig till San Giovanni Sinis, eller Cabras, ca 10 minuters körning. Sandstränderna ligger ca 1km från villan, men det finns möjlighet för att bada vid närliggande klippor om man vill snorkla.

Förutom de imponerande naturupplevelserna, finns där en arkeologisk park med romerska ruiner ca 1,5km från villan. För att komma till Villa Pervinca, måste man köra av en grusväg, som kan vara mer likt en åsnestig, men det gör ju naturen mer orörd.

Villa 4 + 1 sängar:
- Villan består av ett stort vardagsrum med spis, fina trämöbler och vacker havsutsigt genom vardagrsrummets stora fönster och kök med spis, kyl- och frysskåp samt badrum med WC och dusch. En kort trappa upp leder till villans tre små sovrum, varav det ena har en bäddsoffa och de två andra har sängar (i det ena sovrummet kan sängarna bli en dubbelsäng) samt enkelt badum med WC och dusch.

Dölj texten
 
 
search map