Semesterbostäder & hotell i San Giovanni Sinis

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

San Giovanni Sinis ligger vid vägen som leder ut på halvön till ruinerna av Tharros - ett av de mest fascinerande spåren efter feniciernas tid på Sardinien. Fortsätter du ännu längre söderut, kommer du så småning om fram till den vackra udden Capo San Marco.

Idag är det - utöver de intressanta arkeologiska sevärdheterna vid Tharros - framförallt de vackra stränderna som lockar semesterresenärer till San Giovanni Sinis. Här på Sinis-halvön kan du njuta av fantastiska stränder i lugna bukter med kristallklart vatten, som ger goda möjligheter för snorkling. I den lilla landsorten finns, uöver hotell, en bar och några restauranger, men trots turismens intåg, är det nästan som att tiden stått still i staden, och du kan fortfarande se några av de små, traditionella fiskehusen. Den lilla kyrkan från mittenav det sjätte århundradet vittnar om stadens ålder.

Kort over San Giovanni Sinis på Sardinien

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Boka en semesterbostad eller hotell i San Giovanni Sinis

Väljer du att spendera semestern i San Giovanni Sinis, har du goda möjligheter för att kombinera en badsemester med upplevelserika utflykter till alla de sevärdheter som ligger längs Sardiniens västra kust. I sökmotorn här hos In-Italia Resor hittar du ett stort urval av handplockade hotell, semesterlägenheter och villor på Sardinien, som vi bland annat har valt ut på grund av deras läge, vilket säkrar dig en minnesvärd semester.

Om du vill söka efter en semesterbostad eller hotell i San Giovanni Sinis, behöver du endast ange ankomst- och avresedatum i sökmotorn överst på sidan, för att få en översikt över ledig inkvartering i och omkring den lilla staden. 

Läs mer om San Giovanni Sinis

Dölj texten
 
 
search map