Villa i Sa Rocca Tunda på Sardinien

Villa Cantigos

 
Villa Cantigos är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cantigos är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sa Rocca Tunda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cantigos är ett trevligt litet sommarhus som lämpar sig gott till en avslappnande badsemester där inredningen av huset inte har första prioritet men att sitta ute på verandan och njuta av havsutsikten och ett glas lokalt vin är det som räknas högst.

Huset är beläget i ett sommarhusområde strax intill en fin bred sandstrand. Endast separerad av en liten offentlig sandstig. Det är ca. 2,5 km till närmaste nödvändiga inköpsmöjligheter i den lilla landsbyn Mandriola.

Läs mer om Villa Cantigos

Tvårumshus med loft (4 sovplatser):
- Man ankommer till huset på en ca. 1 km lång grusväg. På baksidan av huset finns en mindre trädgård och terass med stråtak. Härifrån går man in i husets lilla uppehållsrum med öppen spis, matbord och stolar samt soffa. I en förlängning av uppehållsrummet finns köket med gasplattor, elugn och mikrovågsugn.

Att duscha på badrummet är ett kapitel för sig. Här ska man räkna med att torka upp efter varje dusch - om man inte gillar en våt toalett!! På första våningen finns även sovrum med dubbelsäng. Från uppehållsrummet går en trappa upp till loftet där det finns två sovplatser, bäst lämpade till barn då det är mycket lågt till tak.

Dölj texten
 
 
search map