Omdömen från Villa Sara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Sara

Läs personliga omdömen av Villa Sara som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Sara. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt boende för flera

Ett bra läge i närheten av Caligari, i ett lugnt område. Nära till stränder med möjlighet till bad i direkt anslutning till huset. Bästa stränderna nås med bil. Mataffärer finns i närheten. Stort, rymligt funktionellt hus med välskött tomt och pool perfekt boende för flera familjer.

Rekommendationer till andra gäster

Stränder kring Chia och Porto Giunco. Bergsbyn Baunei med restaurang "Golgo" specialitet spädgris som måste förbeställas. Tar endast kontanter. Perfekt lunchstopp.

Villa Sara
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Lugnt
 
Själva boendet på Villa Sara
Villa med 8 sovplatser

Italienska kontakten, Danilo gav snabb service på småreparationer som behövde göras. Lampbyte osv..
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map