Villa i Quartu Sant'Elena på Sardinien

Villa Sara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Sara är villan för de som önskar bo nära stranden som man finner endast 100 meter bort. Förutom närheten till stranden erbjuder villan på privat pool på 10 x 5 meter.

Semester nära Sardiniens huvudstad

De närmaste inköpsmöjligheter ligger endast ca. 1 km från villan. Dessutom är det endast 15 km till Sardiniens huvudstad, Cagliari som väntar med ett stämningsfullt centrum. Villan är utrustad med parkeringsplats, grillplats, TV och DVD samt tvättmaskin. Dock finns det inte aircondition.

Läs mer om Villa Sara

Villa med 8 sovplatser (ca. 200 m²):
Villan är och fördelad på två våningar och är snyggt inredd. Köket är modernt och funktionellt.
- På första våningen finner man kök med 4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack samt matplats. Dessutom finns det ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
- På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och balkong, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Sara

Läs personliga omdömen av Villa Sara som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Sara. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt boende för flera

Ett bra läge i närheten av Caligari, i ett lugnt område. Nära till stränder med möjlighet till bad i direkt anslutning till huset. Bästa stränderna nås med bil. Mataffärer finns i närheten. Stort, rymligt funktionellt hus med välskött tomt och pool perfekt boende för flera familjer.

Läs mer
 
search map