Hotell i Posada på Sardinien

Agriturismo Guparza

Terrassen till restaurangen Restaurang Bar och restaurang
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta lantställe utmärker sig med ett gediget, sardinskt kök och ett vackert poolområde. Bo i praktfulla omgivningar endast ca 2,5 km från staden Posada och ca. 4,5 km från kustens sandstränder. Här kan man fint kombinera det lantliga med stadsmiljö och kusten.

Grönområden i alla riktningar och fårboskap

Vid ankomst och vid första ögonkastet tycks Agriturismo Guparza kanske inte vara något speciellt men låt dig inte luras. Trädgården är stor och närmast parkliknande med exotiska fruktträd. De har fårboskap (som är mer av en regel än undantag på Sardinien) och producerar därför pecorino-ost i långa rader. Osten kan smakas och köpas på stället. För att hålla koll på flocken, finns det två vänliga vallhundar som du möter på gården. De sista 700 m fram till gården är grusväg

Läs mer om Agriturismo Guparza

Sardiskt kök

Restaurangen surrar av liv under högsäsong, då den är både öppen för gårdens egna och utifrånkommande gäster. Samma lokal används även som frukostmatsal, där maten serveras som buffé. som en förlängning av restaurangen finns det både reception, soffgrupp och bar - det finns även ett fungerande wi-fi i dessa områden, om den inte täcker fullt ut i alla rummen.

Inbjudande poolområde

Poolen är stor och ligger i ett avskilt hörn i trädgården. Här finner man både parasoll, solstolar, utomhusdusch och trädgårdspaviljonger.

Rummen på Agriturismo Guparza

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map