Hotell i Porto San Paolo på Sardinien

Relais Fenicottero Rosa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Fenicottero Rosa ligger söder om Olbia och mitt emot öarna Isola Tavolara och Isola Molara. Vid denna kustremsa hittar du flera fina sandstränder som t.ex Spiaggia di Lu Impostu och Spiaggia Cala Brandinchi med sitt kristallklara vatten. Men du behöver inte ta dig så långt för att få känna sand mellan tårna då stranden, Spiaggia di Porto Taverna ligger endast 1 km från hotellet.

Poolen ligger på baksidan

Du bor som sagt intill vägen och vid första anblicken kan hotellet verka en aning tråkigt. Men eftersom interiören är trevlig och poolområdet ligger på baksidan tänker du inte så mycket på det och du har från hotellets baksida utsikt över det karga landskapet intill. Intill poolen finns solstolar och parasoll utplacerade samt bord och stolar där du kan njuta av din goda dryck du beställt i baren. I snack-baren kan du provsmaka lite lokala produkter.

När du känner att hungern sätter fart kan du antingen bege dig bort till stranden där det finns bar, grillbar och restauranger eller Porto San Paolo (ca 2,4 k bort) där du även hittar matbutik, barer, apotek, tobaksaffär och lite småbutiker av diverse slag.

Läs mer om Relais Fenicottero Rosa

Du har en bra utgångspunkt

Eftersom du bor intill kustvägen som tar dig från Olbia ner till San Teodoro kan du snabbt och smidigt ta dig längs med den vackra kustremsan. Olbia ligger ca 20 km bort och San Teodoro ca 11 km. Den vackra kustremsan mellan dessa två städer bjuder på härliga sandstränder så packa gärna en väska med badkläder och uppfriskande drycker och ge dig ut på "strandjakt".

Du kan även göra dagsutflykter norrut. Upp till berömda Costa Smeralda och Porto Cervo är det ca 47 km och till Porto Rotonda är det ca 40 km. Även runt Pittulongo hittar du fina stränder och då kan du passa på att unna dig en shoppingdag i Olbia som du ändå passerar. Du kan också köra inåt landet och ta en runda bort till Tempio eller Nuoro för att få se en helt annan sida av den vackra ön.

Du har terrass eller uteplats

De 11 juniorsviterna har alla någon form av uteplats. Rummen är ljust och trevligt inredda. Alla har faciliteter som aircondition, TV, kassafack, minibar (ej fylld) och badrum med dusch/kar. Wi-Fi har du i de allmänna utrymmena. Även om vägen går intill tycker de flesta inte att vägen är störande.

Rummen på Relais Fenicottero Rosa

Juniorsvit m. uteplats/terrass

Dessa är i två plan och har antingen en terrass eller en uteplats, s.k. patio. ntalet bäddar i rummet är anpassat efter antal bokade. Önskas två enkelsängar är dessa på förfrågan. Ca 25 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Hotel Luna Lughente

Pittulongu, Sardinien

Paradise Resort

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map