Hotell i Porto San Paolo på Sardinien

Relais Fenicottero Rosa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Fenicottero Rosa ligger söder om Olbia och mitt emot öarna Isola Tavolara och Isola Molara. Vid denna kustremsa hittar du flera fina sandstränder som t.ex Spiaggia di Lu Impostu och Spiaggia Cala Brandinchi med sitt kristallklara vatten. Men du behöver inte ta dig så långt för att få känna sand mellan tårna då stranden, Spiaggia di Porto Taverna ligger endast en km från hotellet.

Poolen ligger på baksidan

Du bor som sagt intill vägen och vid första anblicken ser hotellet ut som vilket hotell som helst. Men eftersom interiören är trevlig och poolområdet ligger på baksidan tänker du inte så mycket på det och du har från hotellets baksida utsikt över det karga landskapet intill. Hotellet får dessutom mycket bra recensioner och höga betyg.

Intill poolen finns solstolar och parasoll utplacerade samt bord och stolar där du kan njuta av din goda dryck du beställt i baren. I snack-baren kan du provsmaka lite lokala produkter.

När du känner att hungern sätter fart kan du antingen bege dig bort till stranden där det finns bar, grillbar och restauranger eller Porto San Paolo (ca 2,4 k bort) där du även hittar matbutik, barer, apotek, tobaksaffär och lite småbutiker av diverse slag.

Läs mer om Relais Fenicottero Rosa

Du har en bra utgångspunkt

Eftersom du bor intill kustvägen som tar dig från Olbia ner till San Teodoro kan du snabbt och smidigt ta dig längs med den vackra kustremsan. Olbia ligger ca 20 km bort och San Teodoro ca 11 km. Den vackra kustremsan mellan dessa två städer bjuder på härliga sandstränder så packa gärna en väska med badkläder och uppfriskande drycker och ge dig ut på "strandjakt".

Du kan även göra dagsutflykter norrut. Upp till berömda Costa Smeralda och Porto Cervo är det ca 47 km och till Porto Rotonda är det ca 40 km. Även runt Pittulongo hittar du fina stränder och då kan du passa på att unna dig en shoppingdag i Olbia som du ändå passerar. Du kan också köra inåt landet och ta en runda bort till Tempio eller Nuoro för att få se en helt annan sida av den vackra ön.

Du har terrass eller uteplats

Det finns endast 11 juniorsuiter på hotellet. De är alla just och trevligt inredda samt i två plan med antingen en terrass eller en uteplats, s.k. patio. Antalet bäddar i rummet är anpassat efter antal bokade och betalda personer. Önskas två enkelsängar är dessa på förfrågan. Suiterna är på ca 25 m²

Alla har faciliteter som aircondition, TV, kassafack, minibar (ej fylld) och badrum med dusch/kar. Wi-Fi har du i de allmänna utrymmena. Även om vägen går intill tycker de flesta inte att vägen är störande.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Paradise Resort

San Teodoro, Sardinien

Hotel Airone

Baia Sardinia, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle

search map