Omdömen från Smeralda Village

 
Smeralda Village är inte tillgänglig i dagsläget
Smeralda Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Rotondo här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Smeralda Village

Läs personliga omdömen av Smeralda Village som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Smeralda Village. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Owe med familj från Bromma i Sverige bodde på Smeralda Village i Porto Rotondo från den 30. juli till den 6. augusti 2005.

Vi är mycket nöjda! In- och utcheckning fungerade smidigt trots att vi lämnade tidigt en morgon. Man var hjälpsam vid frågor etc. Parkering fanns i närheten. Lägenheten tom överträffade örväntningarna. Den var generöst tilltagen, bra disponerad och bra utrustad - och välstädad. Bra att städning ingår i hyran.
Vi blev verkligen förtjusta i området. Mycket stor och välskött trädgård och poolområde. Det var bekvämt att ha gångavstånd till en välsorterad livsmedelsbutik med mycket god service samt till den fantastiskt fina hamnen med restauranger, caféer och underbara gångstråk. Smidigt att även nå de fina stränderna.

De enda molnen på himlen var myggen och ett livligt gäng grabbar som hade lite andra tider än oss, men det är inget som ni rår för!

Summa sumarum så är vi jättenöjda och kommer att följa ert utbud av boende fortsättningsvis!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

Hotel Flamingo

Santa Margherita di Pula

search map