Semesterbostad i Porto Rotondo på Sardinien

Smeralda Village

 
Smeralda Village är inte tillgänglig i dagsläget
Smeralda Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Rotondo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nybyggt semestercenter beläget ca. 150 meter från havet och 100 meter från centrum i Porto Rotondo där det finns många matställen, butiker och en mysig hamn. Det är ca. 800 meter till närmsta sandstrand (Ira stranden). Andra kända stränder är Punta Volpe och Spiaggia dei Sassi som båda ligger på ett avstånd av 1 km.

Smeralda Village är omgivet av en välskött trädgård med typisk medelhavsvegetation. Här finns också en pool, barnpool (öppna från den 14 maj – 30 september) samt en lekplats. Det finns också reception, restaurang/bar (restaurangen och baren är stängd under lågsäsong), glassbar, tvättmaskin och en parkeringsplats. Från hamnen arrangeras utflykter till ögruppen La Maddalena och vid stranden kan man hyra trampebåtar och kanoter. På Ira stranden kan man hyra parasoller och solstolar.

Läs mer om Smeralda Village

Här finns 150 lägenheter och de ligger på bottenvåningen, första eller andra våningen. Lägenheterna är rymliga och snyggt inredda samt innehåller TV och aircondition (mot betalning). De kan vara fördelade på två våningar och har alla terrass eller stor balkong där det är möjligt att sitta och äta. OBS: Man har ej utsikt över havet eller poolen från lägenheterna. Lägenheter av typ LUX är nyrenoverade med möbler och inredning av hög standard.

Läs om lägenheterna på Smeralda Village

Dölj texten
 
 
search map