Omdömen från Residence Stella di Gallura

Poolområdet
 
Residence Stella di Gallura är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Stella di Gallura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Rotondo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Stella di Gallura

Läs personliga omdömen av Residence Stella di Gallura som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Stella di Gallura. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo som semester-destination

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (5 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Vacker utsikt

Utsikten från stället är fantastisk ut över bukt och berg. Det krävs en bil eftersom det inte finns någon trottoar längs vägen till och från stället om man t.ex. ska till supermarketen och de supermarket som ligger närmast är tämligen dyra, så det kan rekommenderas att köra till Olbia för att handla.

Marinella stranden som ligger ca 4km bort är fantastisk, det vackraste klara vatten du kan tänka dig.

Vi besökte ön La Maddalena, som verkligen också är vacker.

Porto Rotondo som semester-destination

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett riktigt bra ställe

Jättefina lägenheter och bra service i receptionen. Härlig pool med bra utsikt

Porto Rotondo som semester-destination

Åk till den närliggande stranden " Marienalla" tidigt, då kan är det nämligen gott om parkering. 100 meter från stranden
https://www.youtube.com/watch?v=K0O0JeVkryE

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin placering, härliga rum och ett bra läge

Rummen var i fin standard, köket hade det mest nödvändiga (varken mer eller mindre), bra och trevlig service (de var inte så bra p åengelska, men det gick fint i alla fall) Underbar pool som var väldigt välhållen samt att det var en fantastisk utsikt. Närmaste strand (låg ca 800 meter från hotellet och inte 500 m som det stod beskrivet) var fin och det var lugnt där (inte så populär som andra stränder i området, men det var helt fin). Vi kommer helt säkert tillbaka hit igen.

Porto Rotondo som semester-destination

Själva byn tyckte vi var ointressant och det var alldeles för dyrt där. Stränderna i området (Ira och Marinella) var jättefina. Ett bra tips är att en båttur på Golfo Aranci (Figari), här kan man se delfiner samt att det fanns många goda och mysiga restauranger. Vi rekommenderar även att man åker till Olbia, där är det ett litet trevligt torg, bra restauranger och fina butiker.

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (2 pers)

Bäddsoffan i köket var inte särskilt bekväm. Sovrummet och badrummet var fina.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar resort för alla äldre

Stella di Gallura är en utmärkt lösning om man söker ett ställe att bo på nära Porto Rotondo. Vi hyrde cyklar nere i stan, och det kan helt klart rekommenderas.
Själva resorten var behaglig med en otroligt välskött pool och restaurang som ligger ut mot poolen. Det enda minuset är kanske att poolen stängs mitt på dagen och tidigt på kvällen, när restaurangen öppnar. För övrigt är man mycket öppna, hjälpsamma och glada för att träffa människor.
Lägenheten var liten och trevlig och perfekt för 2 personer. Det enda minuset med lägenheten var duschen som var otroligt svår att ställa in temperaturen på.

Porto Rotondo som semester-destination

Hyr cyklar, el-cyklar eller mopeder om ni inte har bil. Det vidgar ens horisont, eftersom man snabbt har sett hela stan och det som ligger i närheten.

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Studiolägenhet m. balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo som semester-destination

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Perfekt til familier

Dette hotel ligger et par km uden for Porto Rotondo. Det er nødvendigt at have en lejebil på trods af at bussen stopper lige uden for. Hotellet ligger meget roligt med fine udeområder, tilpas stort (eller småt) til at der ikke var trængsel ved solsengene. Lejligheden var rummelig nok til vores familie på to voksne og to teenagere. Vi ankokm midt på dagen og var uforberedt på siestaen midt på dagen. Det gav en lille rundtur i området før vi kunne checkke ind på hotellet. De var meget imødekommende i receptionen, men deres engelske var begrænset. Da vi blev inlogeret i lejligheden opdagede vi at airconditionet ikke fungerede ordentligt. Vi meldte det til dem og det blev ordnet med det samme, Supert. Sengene var moderat gode. Dobbeltsengen i midten var ikke det mest behagelige. Men vi overlevede de 12 nætter.
Aricondition anlægget er i stuen så det er ikke meget bevendt i soveværelset. Med der var et lille vindue med myggenet som kunne åbnet så vi fik noget gennemtræk. Det hjalp meget. Vi måtte selv minde hotellet om håndklædeskift, vi havde ét skift på et ophold på 12 nætter, lidt for lidt. Der var heller ingen rengøring. Vi forventede vel engentlig et lavge bedre serviceniveau end dette. WiFi forbindelsen var meget sporadisk. Det kom og gik med meget lange svartider. For dårlig forbindelse til behovet.
Poolområdet var småt men helt ok. Der mangler parasoller. Vi så at nogle andre havde dem. De har enten selv købt ellers kan det være at de kunne låne i receptionen. Vi er lidt usikre på det. Poolen var også lukket mellem 12:30 og 15:30. Vi er lidt uforstående om det. Måske var der frokosttid i restauranten i kombination med siesta for livredderen?
Restauranten er faktisk den bedste i hele området. Vi prøvede flere men havnede tilbage på hotellet hver gang. Det er naturligvis fisk der dominerer menuerne på Sardinien, men hotellet serverede også området allerbedste bøf.
Hotellet ligger 500 meter fra en lokal strand. Det er ikke den bedste, men det tager kun et par minutter at køre til andre flotte strande.

Porto Rotondo som semester-destination

Stella di Gallura er en kendt restaurant i området or efter vores mening den bedste. De serverer varieret mad, med med størstedelen er alt godt fra havet. De har også åbent for frokost mellem 12:00 og 14:30. Prisniveauet er generelt skyhøjt på Sardinien. Denne restaurant relativt set rimelig i pris. Sammenlignet med nordiske priser betaler man flere steder for gourmetmad, men det man får er crappy takeaway kvalitet. Skal man bade og ønsker man noget strandliv så kan det anbefales at køre 5 minutter til Spiaggia del Marinella. En stor flot sandstrand med solsenge, parasoller og restauranter. Men vær forberedt på at man skal betale € 25,- for to senge og en parasol. Det hjalp ikke at prutte om prisen så betal og nyd det. Vi overvejede selvfølgeligt at finde en butik og købe vores egen parasol :-) Vandet var klart og dejligt. Lidt længere ude lå luksus yachterne forankret. En tilsvarende strand, men i et niveau højere oppe ad luksusstigen var Spiagga del Liscia Ruja. Vi fik et fantastisk tilbud på fire solsenge, to parasoller, fire badehånklæder, adgang til toilet og parkering for € 80,-. Solsengene havde en skindbetrukket madras som føltes meget luksuriøst. I virkeligheden et godt tilbud for parkeringen alene kostede € 20,-.
Porto Rotondo er en hyggelig lille by. Man parkerer uden for centrum og så kan man nusse rundt i de bilfri smågader og gyder. Centrum ligger rundt om Piazza San Marco, Vi kan anbefale isbaren der ligger der.
Man må selvfølgelig tage turen til Porto Cervo. Det er milliardærenes legeplads. Priserne er sindsyge men det er gratis at ose :-) Store luksys yacther ligger på rad og række og turisterne kigger ind udefra. De største har også medbragt egne luksusbiler. Vi så 5-6 biler på kajen med arabiske nummerplader. Sjovt at se samtidigt med at det sætter nogle tanker igang...

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och avslappnande

Fin lägenhet, men jag tycker det saknades en del basutrustning i köket, t.ex. sax och köksknivar. Många bra faciliteter på stället, t.ex. tennisbana och BBQ. Restaurangen är mycket mer än bara en hotellrestaurang. Du ska boka bord, och maten är fantastisk. Kom ihåg, fina kläder på, det har alla andra gäster som besöker restaurangen. Den lilla stranden i närheten är inte speciellt nämnvärd. Kör hellre till en annan i närheten.

Porto Rotondo som semester-destination

Fint ställe, men inte något speciellt för oss. Vi skulle valt ett ställe med med natur och utsikt.

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt boende!!

Fantastiskt boende, utsikt över havet och med en härlig pool (som barnen gillade)
Familjär känsla med en mycket serviceinriktad och tillgänglig personal.
Rummen var som man kunde vänta sig, rena o fräscha med väl fungerande ac. Något lyhört men inget vi störde oss på avsevärt!
Restaurangen var bra och mycket populär, krävdes bokning för att få bord.
Man erbjuder frukost för extrabetalning men vi såg aldrig ngn som åt frukost, restaurangen såg alltid stängd ut på mornarna.
Porto rotondo i sig hade inte så mycket mer än ett par utmärkta stränder.
Vi återvänder gärna!!!!!!

Porto Rotondo som semester-destination

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härlig oas nära Porto Rotondo

Vi ankom precis innan säsongen startade och kunde gott njuta av Giovannis gästfrihet. Det var framförallt spännande att ha detta trevliga ställe att komma tillbaka till när vi hade varit på äventyr i området och längs Costa Smeralda. Till och från åt vi i den härliga restaurangen på Stella di Gallura, varifrån vi kunde njuta av utsikten och solnedgången över poolen. Riktigt härligt.

Porto Rotondo som semester-destination

Gå upp till den lilla byn San Pantaleo i inlandet, där hittar du små butiker, caféer och bra restauranger.

Residence Stella di Gallura
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Stella di Gallura
Studiolägenhet m. balkong/terrass (2 pers)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map