Semesterbostad i Porto Rotondo på Sardinien

Residence Stella di Gallura

Poolområdet Pool Residence Stella di Gallura med havet bakom Pool Trädgården Pool Trädgården Trädgården Trädgården och utsikt över havet Terrass vid poolen Tennisplan Tennisplan Gemensam grillplats Gemensam grillplats Reception Restaurang vid poolen Restaurangen vid poolen Solnedgång från restaurangen
 
Residence Stella di Gallura är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Stella di Gallura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Rotondo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stella di Gallura Residence ligger ca. 800 meter från närmaste strand medan mer berömda stränder som Ira och Golfo di Marinella, där du kan hyra trampbåtar m.m. ligger endast ca. 2 km bort. Väljer du ett boende här kommer du att vara omgiven av det vackra och inbjudande Medelhavet.

Här finns pool och gemensamma faciliteter

Det finns utomhuspool på Stella di Gallura varav en del är dedikerad de yngsta gästerna, och denna hittar du vid restaurangen. Här finns solstolar och parasoll utplacerade för sköna avkopplande stunder under solens strålar.

I den stora gemensamma trädgården mellan lägenheterna och havet har man inrett ett fint grillområde där du som gäst själv kan tillaga kött eller fisk och njuta av dina måltider under den stora övertäckta paviljongen. En deposition lämnas för lån av grillen.

För dig som vill vara mer aktiv finns det en tennisbana som du har fritt tillträde till dagtid och efter tillgänglighet. Önskar du ta ett parti på kvällen och på en upplyst bara så betalar du ett tillägg på plats.
För dig som kommer med bil kan det vara bra att veta att här finns en övertäckt parkeringsplats. Ett tvätteri finns också vilket är praktiskt om du ligger ute en längre tid.

Läs mer om Residence Stella di Gallura

Alla bekvämligheter inom kort avstånd

Du bor med självhushåll på Residence Stella di Gallura och praktiskt nog har du en supermarket och kiosk inom promenadavstånd, ca. 800 meter från lägenheterna. Ännu fler butiker hittar du i centrala Porto Rotondo där det även finns utbud som pizzerior, restauranger, disco, pubar, flera butiker, apotek och läkare. Den intilliggande vägen, Via Monte Ladu leder dig både snabbt och smidigt in till centrum. Med andra ord så finns här det mesta du behöver förutom en underbar kust och ett härligt landskap.

Restaurang på hemmaplan

Vill du varken "kocka" själv eller bege dig ut kan du stanna kvar vid poolområdet. Här finns nämligen ett café och traditionell restaurang som erbjuder lättare "snacks" och dryck, och sardiska rätter Eftersom du befinner dig nära havet är det en självklarhet att fisk hör till restaurangens specialiteter. För dig som föredrar kötträtter finns det givetvis också något av detta på menyn, liksom goda grönsaker och desserter. Stämningen är skönt avslappnad och detta är ett ställe där du kan sitta länge och njuta av utsikten och de sköna kvällarna.

Lägenheter med Wi-Fi

Alla lägenheterna är enkelt inredda men komfortabla och ljusa. De är alla utrustade med elektrisk ugn, TV (endast italienska kanaler) samt egen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. Dessutom finns det Wi-Fi i alla gemensamma utrymme.

Läs om lägenheterna på Residence Stella di Gallura

Dölj texten
 
 
search map