Semesterbostad i Porto Rotondo på Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Borgo di Punta Marana ligger ca. 5 km från omtyckta Porto Rotondo och består av en rad trevliga byggnader som ligger mellan 100 - 250 meter från havet i den vackra Marinella bukten. Buktens lilla hamn och åtskilliga inköps- och shoppingmöjligheter ligger också nära. Med andra ord är detta ett ställe för dig som vill bo bra, kunna aktivera dig och ha flera bekvämligheter nära till hands.

Bar och kiosk på stället

Förutom sin reception kan Il Borgo di Punta Marana erbjuda parkeringsplats, vilket är bekvämt för dig som ankommer med bil. Andra faciliteter du hittar i din närhet är bar, bazaar/tobaksaffär och lite annat smått och gott som t.ex. frukt och grönt från mitten av maj till slutet av september. Dessutom finns det en restaurang på gångavstånd (ca. 150 m).

Vid den närliggande hamnen Marinella finns det flera barer, glassbarer, restauranger samt cykel-, scooter- och båtuthyrning. Närmsta supermarket ligger ca. 1,5 km bort. Om du vill aktivera dig kan du göra långa sköna promenader längs med kusten, cykla och ca. 250 meter från lägenheterna finns det dessutom en tennisbana samt möjlighet att spela fotboll.

Läs mer om Il Borgo di Punta Marana

Utforska dina omgivningar

Eftersom du bor uppe på öns norra del kan du göra flera trevliga utflykter, och du bör inte missa att prova på någon av Sardiniens kända stränder. Till kända Porto Cervo är det ca. 25 km. Till Santa Teresa in Gallura varifrån du kan ta båten över till Korsica är det ca 60 km. Andra trevliga utflyktsmål är Alghero, Castelsardo och Isola Rossa. Nere vid hamnen kan du som sagt bl. a hyra båt vilket är en mycket trevlig sysselsättning då du kan upptäcka Sardiniens naturliga "havspooler" och se den vackra kusten från ett annat perspektiv.

Sardiniens härliga små sandstränder

Området omkring Il Borgo di Punta Marana är präglat av flera små härliga sandstränder som är åtskilda av rustika klippor. Stränderna är sammanbundna med små stigar som går genom den typiska medelhavs terrängen. Ovanför stället ligger den stora Marinella stranden som består av fin vit sand. I de extra avgiften du betalar på plats ingår strandservice i perioden 1/6-30/9 med ett parasoll, en solstol och en liggstol.

Egen terrass, balkong eller veranda

Lägenheterna är snyggt möblerade och ligger på första eller andra våningen. Alla lägenheter har TV, tvättmaskin och diskmaskin samt en egen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. Vissa av lägenheterna ligger spridda i två nyare grupper på första eller andra våningen, om de ligger på första våningen har de egen trädgård medan de på andra våningen har egen veranda.
Väljer du rum så innebär detta boende i lägenhet men med hotellservice där t.ex sängkläder bytes var tredje dag o.s.v.

I den avgift som heter användaravgift har du inte bara strandservice utan även sängkläder, handdukar,el/gas/vatten och slutstädning. Pentryt måste dock lämnas i ordning annars utgår en avgift.

Läs om l√§genheterna på Il Borgo di Punta Marana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map