Semesterbostad i Porto Rotondo på Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Borgo di Punta Marana ligger ca. 5 km från centrala Porto Rotondo och består av en rad byggnader som ligger mellan 100 - 250 meter från havet i den vackra Marinella bukten. Buktens lilla hamn och åtskilliga inköps- och shoppingmöjligheter ligger också nära.

Egen terrass, balkong eller veranda

Lägenheterna är snyggt möblerade och ligger på botten eller första våningen. Alla lägenheter har TV, tvättmaskin och diskmaskin samt en egen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. VIP-lägenheterna ligger spridda i två nyuppförda grupper på första eller andra våningen, om de ligger på första våningen har de egen trädgård, ligger de på andra våningen har de egen veranda. VIP-lägenheterna är dessutom utrustade med aircondition (inkluderat i priset) samt TV, tvättmaskin och diskmaskin.

Läs mer om Il Borgo di Punta Marana

Härliga små sandstränder

Området omkring Il Borgo di Punta Marana är präglat av flera små härliga sandstränder som är åtskilda av rustika klippor. Stränderna är sammanbundna med små stigar som går genom den typiska medelhavs terrängen. Ovanför stället ligger den stora Marinella stranden som består av fin vit sand.

Bar och kiosk på stället

På Il Borgo di Punta Marana finns det reception, bar, kiosk och parkeringsplats. Vid den närliggande hamnen Marinella finns det flera barer, glassbarer, restaurang samt cykel-, scooter- och båtuthyrning. Närmsta supermarket ligger ca. 1,5 km bort. Ca. 250 meter från lägenheterna finns det dessutom en tennisbana. Och inte nog med det finns det en restaurang på gångavstånd (ca. 150 m).

Läs om lägenheterna på Il Borgo di Punta Marana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Pedra Concada

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Rekommendationer till dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map