Semesterbostad i Porto Cervo på Sardinien

Le Antunne

 
Le Antunne är inte tillgänglig i dagsläget
Le Antunne är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Cervo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Antunne ligger nära Porto Cervos centrum, den mest kända staden på Costa Smeralda. Här finns 13 parhus omgivna av en grön och frodig trädgård på ca. 10.000 m², var man har anlagt en fin pool med vattenmassage i det ena hörnet till gästernas fria nyttjadne. Från alla villor har man utsikt över staden samt havet men dock kan sikten skymmas av den genuina medelhavsvegetationen.

Kom i bil

Det är endast 500 meter härifrån och ner till den trevliga och livliga hamnen, närmaste restaurang och inköpsmöjlighet ligger på den närliggande Piazzetta, ca 200 meter bort. Stranden ligger även ca. 500 meter härifrån. Trots de korta avstånden till de närliggande butikerna och centrum så rekommenderar vi alltid att man kommer i bil då det annars är svårt att ta sig hit.

Läs mer om Le Antunne

Ljudisolerande vegetation

Le Antunne ligger vid infartsvägen till Porto Cervo. Vid infarten till villorna finns ett litet torg var det finns en busstation så man måste vara beredd på att här kan vara mycket trafik under rusningstid. Men trots närheten till stadens centrum och dess livliga hamn så märks inget av detta så snart man kört in genom grindarna till Le Antunne. Vegetationen och själva områdets utformande är i sig ljudisolerande och Porto Cervo är trots sin berömdhet inte någon större metropol.

Slappa med vattenmassage

Här finns det 13 parhus omgivet av en grön och frodig trädgård på ca. 10.000 m², var man har anlagt en fin pool (17 x 8 meter, 1,0 till 2,3 meter djup) med vattenmassage i det ena hörnet till gästernas fria nyttjadne. Från alla villor har man utsikt över staden samt havet men dock kan sikten skymmas av den karaktäristiska Medelhavs vegetationen.

Smakfulla lägenheter

Villorna är alla inredda i två välplanerade lägenheter var samtilga rum har egen aircondition. Villorna har dessutom både tvättmaskin och diskmaskin. Möbleringen, såväl inomhus som utomhus, är smakfull och av mycket god kvalitè så till den grad att man skulle vilja bo här permanent.

Lägenheterna på Le Antunne

Dölj texten
 
 
search map