Semesterbostad i Porto Cervo på Sardinien

Le Antunne

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Antunne ligger nära Porto Cervos centrum, den mest kända staden på Costa Smeralda. Här finns 13 parhus omgivna av en grön och frodig trädgård på ca. 10.000 m², var man har anlagt en fin pool med vattenmassage i det ena hörnet till gästernas fria nyttjadne. Från alla villor har man utsikt över staden samt havet men dock kan sikten skymmas av den genuina medelhavsvegetationen.

Kom i bil

Det är endast 500 meter härifrån och ner till den trevliga och livliga hamnen, närmaste restaurang och inköpsmöjlighet ligger på den närliggande Piazzetta, ca 200 meter bort. Stranden ligger även ca. 500 meter härifrån. Trots de korta avstånden till de närliggande butikerna och centrum så rekommenderar vi alltid att man kommer i bil då det annars är svårt att ta sig hit.

Ljudisolerande vegetation

Le Antunne ligger vid infartsvägen till Porto Cervo. Vid infarten till villorna finns ett litet torg var det finns en busstation så man måste vara beredd på att här kan vara mycket trafik under rusningstid. Men trots närheten till stadens centrum och dess livliga hamn så märks inget av detta så snart man kört in genom grindarna till Le Antunne. Vegetationen och själva områdets utformande är i sig ljudisolerande och Porto Cervo är trots sin berömdhet inte någon större metropol.

Slappa med vattenmassage

Här finns det 13 parhus omgivet av en grön och frodig trädgård på ca. 10.000 m², var man har anlagt en fin pool (17 x 8 meter, 1,0 till 2,3 meter djup) med vattenmassage i det ena hörnet till gästernas fria nyttjadne. Från alla villor har man utsikt över staden samt havet men dock kan sikten skymmas av den karaktäristiska Medelhavs vegetationen.

Smakfulla lägenheter

Villorna är alla inredda i två välplanerade lägenheter var samtilga rum har egen aircondition. Villorna har dessutom både tvättmaskin och diskmaskin. Möbleringen, såväl inomhus som utomhus, är smakfull och av mycket god kvalitè så till den grad att man skulle vilja bo här permanent.

Lägenheterna på Le Antunne

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 95 m² stora och består av ett rymligt och ljust uppehållsrum med utgång till en övertäckt möblerad terrass, varifrån man har havsutsikt, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin. I trädgården vid huset har man en egen grill, under huset finns det en parkeringplats.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 150 m² stora och består av ett rymligt och ljust uppehållsrum med utgång till en övertäckt möblerad terrass, varifrån man har havsutsikt, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, två sovrum med två enkelsängar i vardera samt eget badrum med toalett och dusch.I hallen finns ett gäst badrum med tvättmaskin. I trädgården vid huset har man en egen grill, under huset finns det en parkeringplats.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map