Hotell i Porto Cervo på Sardinien

Il Colonna Hotel Country & Sporting

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Colonna Hotel Country & Sporting är ett trevligt hotell i typisk sardisk stil och traditionell gästfrihet där de låga byggnaderna ligger fint inbäddat i gröna omgivningar. Förutom ett bra läge, nära Porto Cervo och havet, uppe vid Costa Smeralda finns här stora ytor att röra sig på, ett vackert poolområde samt både bar och restaurang. Il Colonna Hotel Country & Sporting passar alla i familjen och har det du behöver för en trivsam vistelse.

Sol, bad och totalt avkoppling

I hjärtat av underbara Costa Smeralda, med gröna omgivningar och berg bakom sig, ligger detta trevliga hotell. De låga byggnaderna bidrar till att hotellet smälter bra in i sina omgivningar och det som kanske mest sticker ut är hotellets två poolområden där även barnen har sin del så att stor som liten kan svalka sig varma sköna sommardagar. Sardinien är världskänt för sitt kristallklara vatten och underbara sandstränder och från hotellet har du flera av öns vackraste inom kort avstånd, som t ex Spiaggia del Principe ca 10 km bort. Den närmsta har du endast 1000 meter bort, Cala Granu och som alternativ (om du hyr strandplats) kan du nyttja hotellets shuttle (på förfrågan) som tar dig till stränderna vid Pevero, ca 3 km bort.

Läs mer om Il Colonna Hotel Country & Sporting

Utmana din familj i pingis eller hyr en båt

Stora ytor och flera bekvämligheter gör att Il Colonna Hotel Country & Sporting är omtyckt av sina gäster, och då speciellt av barnfamiljer. Här kan du nämligen "leka av dig" rejält med att spela en matchh tennis, spela fotboll, volleyboll eller pingis. Om detta inte skulle räcka kan du alltid svettas ut ordentligt nere i gymmet eller varför inte ge dig ut på en spännande upptäcktsfärd längs med kusten, till fots eller på två hjul. Till de minsta finns en lekplats och man ordnar lite aktiviteter på hotellets miniclub för barn mellan 5-12 år (6 dagar i veckan mellan kl 10.00-12.30 och 16.00-18.00 med reservation för ändringar).

Andra omtyckta aktiviteter är att hyra båt och se kusten från havets sida. Här finns naturliga havspooler och eftersom vattnet är kristallklart lämpar det sig ypperligt till både snorkling och dykning.

Njut av lokala specialiteter och goda viner

Innan eller efter maten kan du koppla av med något gott att dricka i baren, La Piazzetta. Baren har öppet mellan kl 10.00 och midnatt och på kvällen förvandlas den till en pianobar vilket innebär att du inte enbart kan njuta av goda cocktails utan även av skön musik. En trevlig avkoppling ljumma sommarkvällar.

Väljer du att äta på hotellet finns här en restaurang, Colonna som serverar traditionella, smakrika rätter, såväl nationella som internationella. Du kan faktiskt välja dagens samtliga måltider då här även erbjuds frukost och lättare luncher. Maten kan du njuta av från Colonnas terrass med utsikt över poolen. Till maten smakar det alltid bra med ett gott vin och du har ett rikt utbud av olika viner att välja mellan. Väljer du däremot att äta "ute" finns det flera trevliga alternativ att välja mellan, du befinner dig ju trots allt på en av öns mest kända och omtyckta platser.

Koppla av på din terrass

Det finns totalt 106 rum på Il Colonna Hotel Country & Sporting, som samtliga är inredda i den charmiga lokala stilen, som är så vanlig på Sardinien. Du kan välja mellan olika rumstyper. En del är vända ut mot poolen och de övriga ut mot trädgården eller landskapet intill. Alla är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, kassafack, telefon, minibar, badrum med dusch.

Läs om rummen på Il Colonna Hotel Country & Sporting

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map