Hotell i Porto Cervo på Sardinien

Hotel Petra Bianca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mysiga uteplatser och vackert poolområde är något du kan njuta av här, tillsammans med vällagade rätter från hotellets restaurang. Dessutom har du ett strategiskt läge och kan upptäcka norra Sardinens guldklimpar och fantastiska stränder. Rummen är trevligt inredda och har all den komfort du behöver för en trivsam vistelse, men det bästa är nog de vackra vyerna över bukten Cala di Volpe.

Njut av både mat och vacker utsikt

Hotel Petra Bianca är ett behagligt hotell som ligger lummigt inbäddat ca 700 meter från vattnet och eftersom det ligger på en mindre höjd har du härifrån fin utsikt över den vackra kusten. Från restaurangens takterrass kan du njuta av dessa vyer och speciellt på kvällarna när solen gått ner är det en fröjd att sitta här med ett glas vin och beskåda de upplysta båtarna som ankrat i viken, som anses vara en av Costa Smeraldas vackraste. Maten som serveras är traditionell och du har ett bra urval av viner och drycker att välja mellan. Aperitifen innan maten och drinken efter kan du njuta av på terrassen, i de sköna sofforna som står utplacerade och där lätt musik spelas. Även härifrån kan du glimta det intensivt blå havet och de lyxiga yachterna.

Läs mer om Hotel Petra Bianca

Slappa gärna på soldäcket

Hotellets läge gör att du har flera valmöjligheter om hur du vill spendera dagen. Antingen kan du besöka några av Costa Smeraldas mest kända platser, ägna en heldag åt att hitta de bästa stränderna eller helt enkelt bara slappa intill poolkanten. Hotel Petra Biancas fina poolområde ligger vänt ut mot havet, och runt om finns solstolar och parasoll utplacerade. I ryggen har du hotellet och framför dig blommor och växter och som sagt kusten. Det finns även en pool åt de yngsta gästerna, där de kan plaska av sig när hettan blir för påtaglig.

Välj hotellets strand eller en av de andra

När du känner att havet och stranden lockar kan du höra med receptionen. Hotellet har nämligen en "egen strand" och en shuttlebuss som tar dig fram och tillbaka utan extra kostnad, i högsäsong. Men du har flera härliga sandstränder i olika storlekar i din närhet, som t. ex. Spiaggia di Liscia Ruja som ligger ca 6 km bort och ytterligare ett par kilometer bort Spiaggia di Petra Ruja.

Gör trevliga dagsutflykter

Eftersom Hotel Petra Bianca har ett strategiskt läge, nära det kända Porto Cervo, kan du härifrån göra många trevliga utflykter. I Olbia, som ligger ca 24 km söder om Hotel Petra Bianca, hittar du allt mellan himmel och jord, och passar dig bra som är shoppingsugen. Känner du för att prova på skärgårdslivet kan du hoppa på en av de båtar som gör halv-, eller heldagsutflykter runt kusten och till La Maddalena. Och vi rekommenderar, om du har möjlighet, att följa med på en sådan tur då du får uppleva det som Sardinien mest är känd för, nämligen sitt underbara kristallklara vatten och vita sandstränder, likt Karibien. Tar du dig upp mot Santa Teresa Gallura, som är en mysig liten stad uppe på en höjd, kan du t.o.m ta båten över till Korsica och pittoreska Bonifacio. Är du den aktive resenären kan du göra sköna promenader och cykelturer i området, bege dig till det lilla gymmet, spela tennis eller ta ett parti golf på Pevero Golf Club som ligger ett par kilometer bort. En del aktiviteter är utanför hotellet och mot avgift.

Behagliga färger och smakfull inredning

Hotellet har 48 rum i olika kategorier, fördelade på två plan och där de flesta är dubbelrum. De är smakfullt inredda i "lätt" sardisk stil och då menar vi att du kan märka att du befinner dig på Sardinien utan att det blir för påtagligt, vad gäller färg, form och mönster. Du kan välja mellan olika rumstyper som har utsikt över trädgården/poolen eller havet. Twin bäddar är på förfrågan. Faciliterna är: aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, kassafack och badrum med hårtork, dusch eller badkar.

Läs om rummen på Hotel Petra Bianca

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Petra Bianca

Läs personliga omdömen av Hotel Petra Bianca som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Petra Bianca. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt till laguner och vackra berg

Jättetrevlig samt serviceminede receptionspersonal. Hjälpsamma och kom med bra råd om områdets destiantioner samt hjälpte oss med att boka snorkelutflykt mm. Städningen av rummet var toppen. Allt som allt ett super fint ställe

Läs mer
 
search map