Semesterbostad i Porto Cervo på Sardinien

Bagaglino I Giardini di Porto Cervo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Resorten ligger i natursköna gröna omgivningar i hjärtat av Costa Smeralda, och endast några få meter från Cala Pitrizza-bukten och stranden med det kristallklara vattnet,. Här har du möjlighet att njuta av livet på den härliga sandstranden bara några minuter efter att du har vaknat upp i din trevliga och välinredda lägenhet med egen balkong eller terrass - och där du kan njuta av hotellservice som både omfattar reception, restaurang och bar.

Njut av tillvaron på den privata stranden

Om du väljer att spendera semester på Bagaglino I Giardino di Porto Cervo, är det endast mellan 50 och 300 meter till den privata stranden, som är utrustad med solsängar, parasoll och duschar med varmt vatten - och så finns här naturligtvis livräddare som håller ett öga på de badande gästerna, vilket kan vara en trygghet när du är på semester med din familj. Förutom att lapa sol och bada i det kristallklara vattnet, finns det också möjlighet till aktiviteter som beach volley ball, hyra trampbåt eller gummibåt om du vill ut och dyka, eller utforska alla de spännande grottorna i området. Du kan också få undervisning i vindsurfing och kitesurfing, om du har lust att utmana dig själv. Stranden ligger i själva Cala Pitrizza-bukten, som på grund av sitt läge är skyddad med den så kallade Mistral-vinden och därmed är ett bra ställe för barn. Blir du sugen på en förfriskning under dagens lopp, kan du nyttja strandbaren som både serverar snacks och något kallt att dricka.

Läs mer om Bagaglino I Giardini di Porto Cervo

Bra aktiviteter för både vuxna och barn

Under högsäsongen från juni till augusti finns också en miniklubb för barn i alla åldrar, liksom här ibland är underhållning för hela familjen under kvällen. Har du lust att skämma bort dig själv, finns det möjlighet för att nyttja gymmet, boka en skön omgång massage eller andra behandlingar i det lilla SPA:et. Tillhör du de aktiva, kan du välja att arrangera en fotbollskamp, och tycker du om att spela golf, är det endast 5 km till golfklubben Pavero.

Här kan du äta dina måltider på ställets restaurang

Bagaglino I Giardino di Porto Cervo ligger i en vacker grön park med små sjöar och fina broar, så bättre läge och vackrare omgivningar är svårt att finna - och området präglas av låga byggnader och diskreta färger. Semester-resorten består av totalt 120 lägenheter, som är fördelade över hela området. Alla lägenheter har tillgång till hotellservice, som bland annat omfattar en reception med begränsade öppettider, och det är också här du kan nyttja internet, om du vill komma i kontakt med omvärlden. Det finns också en mycket stämningsfull restaurang med utsikt över havet, och här kan du eventuellt köpa till frukost om du vill, eller inta dagens lunch och middag, om du inte inte själv vill stå för matlagningen i ditt eget kök. Du har också möjlighet för att köpa till halv- eller helpension i restaurangen, och om du föredrar att äta a la carte, kan du välja mellan lokala specialiteter, internationella rätter eller en god hemlagad pizza som naturligtvis bakas i en riktigt pizzaugn. Känner du för en god italiensk glass under dagens lopp, kan du besöka glassbaren på områdets centrala torg, Piazzetta dei Delfini.

Bra och bekväma lägenheter

Lägenheterna på mellan 65 och 75 m2 är fint inredda med traditionella sardiska möbler och finns i två olika utgåvor - antingen med ett eller två sovrum. Alla lägenheter har et tekök, vardagsrum med två bäddsoffor, sovrum med dubbelsäng och eventuellt ett extra sovrum med en enkelsäng eller våningssäng. Vidare finns TV, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårfön, samt privat balkong eller terrass. Lägenheterna städas vid avresa och sängkläderna byts ut mitt i veckan. Du kan även beställa rum.

OBS: Då receptionen har begränsade öppettider är det viktigt att du meddelar flightnummer och förväntad ankomsttid vid bokning.

Läs om l√§genheterna på Bagaglino I Giardini di Porto Cervo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map