Semesterbostad i Pittulongu på Sardinien

Terrazze Belvedere

 
Terrazze Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pittulongu här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazze Belvedere ligger ca 1,2 km från den vackra Pittulonghu stranden med utsikt över Olbias bukt och den imponerande Tavolara ön. På den vackra sandstranden kan man om sommaren hyra windsurf utrustning, vattenscootrar samt parasoller och solstolar. Det finns även flera restauranger. Ca. 800 meter från stället ligger en stormarknad och en busshållsplats för transport till Olbia, som endast ligger 1,2 km härifrån, vi rekommenderar ändå att man ankommer i bil.

Lägenheterna är nybyggda och ligger alla på en förhöjd första våning. De är välmöblerade och har en terrass med havsutsikt, tvättmaskin, ugn, tv, aircondition samt en parkeringsplats per lägenhet. Det finns dessutom en gemensam pool på egendomens innegård.

Läs mer om Terrazze Belvedere

Trerumslägenhet med 4/6 sovepladser (med terrass och havutsikt):
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 12 år) samt utgång till en övertäckt terrass med bord, stolar och havsutsikt, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map