Hotell i Pittulongu på Sardinien

Hotel Pozzo Sacro

 
Hotel Pozzo Sacro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pozzo Sacro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pittulongu här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pozzo Sacro startade som restaurang I orten Pittulongu få kilometer utanför Olbia. I samband med detta började man hyra ut några små hus utanför restaurangen och med åren så har Pozzo Sacro växt till ett hotell med närmare 50 rum fördelade mellan huvudbyggnaden och de små husen runt poolen.

Hotellet ligger uppe på en backe, var man har en otrolig utsikt över Oblias hamn och som på dagen kanske inte verkar så intressant att se på men som på kvällen då solen gått ner får ljusen från båtarna att glittra. Det enda som kan verka störande är trafiken på den relativt trafikerade väg som går nedaför hotellet. Här har man dock fördelen med att bo nära staden Olbia, stranden i Pittulongu (ca.1 km bort, transportmedel krävs eller så kan man ta den shuttle buss som hotellet anordnar med) samt att man har mycket nära till den glamorösa och vackra Costa Smeralda utan att behöva vara mitt i det.

Läs mer om Hotel Pozzo Sacro

Rummen är fördelade mellan huvudbyggnaden och de små husen, och här finner man rum i jätteformat. Det tal om rum på 40 kvm och uppåt! Så ont om plats får man definitivt inte här. Alla rum har balkong med stolar som alla blickar ut över poolen samt Olbias hamn. Rummen är utrustade med King-size sängar, satellit–tv, hårfön, samt badrum med dusch. Junior Suiterna finner man fördelade på området runt poolen och även de är mycket stora och har King-size sängar, satellit-Tv, hårfön samt badrum med dusch. Dessa rum har en veranda direkt utanför dörren var man kan sitta och njuta i godan ro. Det finns även parkering inne på området.

Restaurangen ligger i huvudbyggnaden och har en panoramautsikt över hamnen, man kan ta tillfället i akt och njuta av en god drink innan middagen på terrassen bredvid restaurangen (som även är öppen för allmänheten) ackompanjerat till ljudet av det vattenfall som var kväll sätts på för att sedan njuta av en god middag tillagad på bästa sätt. Vi rekommenderar definitivt de traditionella sardiska rätterna som tillagas över öppen eld mitt i matsalen.

Dölj texten
 
 
search map