Hotell i Pittulongu på Sardinien

Hotel Luna Lughente

 
Hotel Luna Lughente är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Luna Lughente är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pittulongu här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns som sagt mycket som talar för ett hotell som Hotel Luna Lughente, som gärna vill representera Sardinien och dess innebörd. Dessutom har du fri shuttleservice till stranden och det kristallklara vattnet. Hotellet, som byggdes år 1994 håller bra standard och är smakfullt inrett. Eftersom det ligger på en liten höjd har du härifrån vacker utsikt över kusten och speciellt när solen gått ner för dagen känns det nästan magiskt med alla små ljusprickar som dyker upp lite varstans.

Njut av härlig sol och uppfriskande dopp

Att det finns pool är alltid uppskattat och nästan en nödvändighet även om Sardinien är känd för sina helt fantastiska stränder. Men det är skönt att kunna ta ett morgondopp eller avsluta dagen med ett par längder i poolen. Luna Lughente har ett fint poolområde med infinitykänsla, parasoll och solstolar, och det bästa av allt är utsikten. Strax ovanför poolen finns komfortabla sittplatser som passar dig som vill koppla av samtidigt som du njuter av vyerna. Här ska du sitta speciellt på kvällarna med något gott att dricka och beundra färgerna som uppstår när solen är på väg ner.

Läs mer om Hotel Luna Lughente

Den sardiska maten är något i särklass

Vi bara älskar maten på Sardinien och det finns gott om kockar i världsklass runt om på ön. Luna Lughente är inget undantag när det kommer till vällagat och smakfullt. Som brukligt är det traditionella sardiska rätter som serveras tillsammans med specialiteter från Medelhavet. Hemmagjord pasta är närproducerat är en självklarhet och det märks att maten lagas med passion och stolthet. Den goda maten kan du njuta av bode inomhus som på terrassen. Innan maten kan det vara gott med en fördrink och denna kan beställa i hotellets American Bar, som även spelar soft musik. Baren serverar under dagens lopp olika drycker och glass.

När du känner för lite variation vad gäller mat kan du alltid besöka någon av restaurangerna du hittar i Pittulongo. Här finns även en mindre mataffär, bar, tobaksbar och pizzeria. För ett större utbud är det centrala Olbia som gäller.

Du är omgiven av härliga stränder

Sardinien är en ö känd för sin vackra natur, sina underbara stränder och sitt fantastiska badvatten, så kristallklart att botten syns. Därför bör du passa på att utforska dina omgivningar. Den närmsta stranden har du ca 2 km bort, och längs med kusten norrgående ligger badvikarna som ett pärlband och det tar endast en kvart att bila bort till Spiaggia Bianca och Golfo Aranci. Inom lagom bilavstånd har du även Porto Rotondo och Costa Smeralda med Porto Cervo. När du känner för att shoppa loss kan du bege dig till intilliggande Olbia, där du hittar allt mellan himmel och jord. Hotellet har en shuttlebuss som du kan ta utan extra kostnad fram och tillbaka till stranden. Hör med receptionen om exakta tider.

För dig som villl ha fin havsutsikt

Det finns 58 rum på hotellet. Önskar du fin havsutsikt ska du välja det rum som heter Superior. Comfort-rummen ligger nära receptionen och har stor balkong eller terrass ut mot bukten, men vi ber dig att observera att utsikten kan vara mycket begränsad.

Bäddarna kan vara antingen dubbelsäng eller twinbäddar. Faciliteterna innefattar aircondition, Sat-TV, Wi-FI, minibar, förvaringsbox, telefon, badrum med toalett, dusch och hårtork.

Parkering ingår men då de endast har ett fåtal platser kan du inte förboka. Fler allmänna platser finns runt om hotellet och gatorna intill.

Läs om rummen på Hotel Luna Lughente

Dölj texten
 
 
search map