Hotell i Palau på Sardinien

Park Hotel Cala di Lepre & SPA

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället är paradiset för dig som älskar att sola och bada. Här finns ett stort härligt poolområde (440 m²) och det sköna läget, intill vattnet, gör att du kan smidigt variera dig och njuta av härliga dopp både i hav och pool, och på så sätt ta dagen som den kommer. På resorten finns det en snackbar samt två mycket bra restauranger varav en är en à la carte.

För dig som älskar att äta gott

Kockarna på Park Hotel Cala di Lepre & SPA är mycket duktiga och variationerna på buffeborden känns nästan oändliga. Här snålas inte, utan det är bara att gå loss på läckerheter i alla dess former, och här finns något för alla oavsett om du äter kött, fisk, skaldjur eller vegetariskt. Mot ett litet tillägg kan du boka bord i hotellets à la carte restaurang, Le Terrazze och här uppe på terrassen kan du njuta av både maten och utsikten. Men vi vill gärna tillägga att maten nere vid buffen är minst lika god och det är i stort sett endast placeringen och serveringen som skiljer dem åt.

Du bor med ett underbart läge

Resorten ligger alldeles intill ett kristallklart vatten, i bukten Golfo delle Saline, vilket gör att du kan njuta av öns underbara landskap och kust från det att du stiger upp tills att du går och lägger dig. Den vackra lilla bukten har ett skyddat läge och här finns en liten (fri) sandstrand för dig som längtar efter att få känna sand mellan tårna. Föredrar du att lapa sol från poolkanten går detta utmärkt och det fina poolområdet ligger självklart ner vid havet, ca 70 m från stranden. Här kan du koppla av i en av solstolarna samtidigt som du beskådar de små båtarna som lagt till för stunden. När det är dags för lite skugga kan du ta en paus uppe vid poolbaren där du kan beställa både snacks, goda drycker och lättare måltider, perfekt när det blivit dags för lunch och du inte vill röra dig för långt bort.

Koppla av och bara umgås

Sardinien och Park Hotel Cala di Lepre & SPA är det lätt att komma ner i varv, och det går ganska snabbt tack vare läget och den underbara maten. Känner du för att öka upp tempot lite kan du prova på bågskytte, spela tennis, beach volleyboll, fotboll eller hyra en gummibåt med motor och ge dig ut på äventyr (ta gärna med dig en pic-nic korg, så att du kan stanna ute hela dagen). Du kan ta en tur ut på landsbygden eller besöka närliggande kustbyar, följa med på organiserade båtturer ut i skärgården, rida, dyka och snorkla - möjligheterna är oändliga för dig som vill bli äventyrlig. Eller så stannar du hemma vid poolen (saltvatten), stranden och avslutar dagen på hotellets SPA avdelning. En del aktiviteter är mot betalning på plats.

Här får du bra service

För fler tips och råd är det bara att kontakta den vänliga personalen, som även hjälper dig med inträde till deras Centro Benessere d'Ea marina SPA (öppet sex dagar i veckan, kvällstid), hyra av strandplats, båtutflykter och lite annat smått och gott. Och för dig som reser med barn finns det möjlighet att hyra barnvagn samt ett sk babyrum (öppet 24/7) där du har en hel del bekvämligheter som kan behövas när du reser med mindre barn. Hotellområdet är lite kuperat och därför går det en mindre shuttlebuss som smidigt tar dig runt resorten, på fasta tider. Du har fri Wi-Fi uppe vid receptionen, Le Terrazze och vid poolen nära stranden. På hotellet förekommer, för enkelheten skull, inte kontanter, utan ett kort laddas med frivillig summa vid din ankomst, det som blir över betalas tillbaka vid utcheckningen.

Rum i sardisk stil

Resorten är uppdelad i två områden Parco, som ligger ca 400-600 m från havet och Golfo som ligger ca 200-400 m från havet. Parco har ett lite lugnare läge och Golfo ligger lite närmre alla faciliteter. I dessa kategorier kan du även välja med utsikt över havet.

Här finns totalt 160 rum och vi kan erbjuda dig dubbelrum och sviter. Stilen är typisk sardisk och båda rumstyperna går att välja med eller utan havsutsikt. Alla rum har aircondition, TV, telefon, kassafack, minibar, hårtork och strandhandduk samt veranda med två solstolar eller två stolar och ett mindre bord.

Läs mer om Park Hotel Cala di Lepre & SPA

Läs om rummen på Park Hotel Cala di Lepre & SPA

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map