Hotell i Palau på Sardinien

Hotel Altura

 
Hotel Altura är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Altura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palau här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo i norra Sardinien, mitt emellan exklusiva Costa Smeralda och den norra spetsen som har sin ende i Santa Terese di Gallura. Hotellet ligger på Altura- berget på en underbar kustlinje varifrån du har vyer över La Maddalena, Caprera och ön Santo Stefano.

Hotell för vuxna resande

Hotellrummen och de gemensamma rummen är fördelade på flera byggnader, som påminner om de karaktäristiska Stazzobyggnaderna, typiska för Gallura- området. Hotellet rekommenderas inte för barn under 12 år, vilket är en bra anledning till att bo här om du reser utan barn. Här kan du koppla av i en lugn miljö bara en kort bilresa från staden Palau (2 km) och Porto Raphael. Du kan promenera till den vackra Sciumarastranden genom att följa en liten väg kantad av buskar, eukalyptus, myrten och ekar som leder hela vägen ner till stranden.

Njut av solen vid poolen

I huvudbyggnaden finner du baren, en lounge och restaurang med en panoramisk terrass precis vid poolen. I receptionen kan du använda Wi-Fi. Vi rekommenderar att du anländer med bil och självklart finns det parkering på hotellet. Du kan hyra parasoll och solstolar gratis på stranden och när du känner för lite mer aktivitet, kan du roa dig med kajakpaddling, segling och vindsurfing. Det är även möjligt att hyra mountain- bikes.

Välj halvpension eller B&B

Om du inte känner för att ge dig ut och leta efter restauranger på kvällen, kan du välja halvpension. Varje kväll kan du prova traditionella specialiteter från området och Medelhavet på hotellet. Kocken ordnar gärna specialkost till gäster med överkänslighet och allergier. Om du vill ha en mer flexibel vistelse, kan du välja frukostalternativet, så att du kan planera utflykter och äta på olika platser. Vänligen observera att restaurangen är stängd under lunch.

Enkla rum med luftkonditionering och havsutsikt

Det finns 55 rum på hotellet som är enkelt inredda, rena och snygga. De är alla belägna i annexen som är utspridda i trädgården och har en separat ingång. Havsutsikten från rummen beror mer eller mindre på vegetationen framför. De är utrustade med luftkonditionering, en TV, en minibar och ett badrum med toalett, hårtork, dusch och badkar. Vi rekommenderar att du väljer ett rum med en privat terrass.

 
 
search map