Omdömen från Residence Gli Ontani

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Gli Ontani

Läs personliga omdömen av Residence Gli Ontani som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Gli Ontani. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skönhet, hav, rå natur och oljud

Sardinien är en pärla när vi talar om naturen. Rå berg, djupa grottor och fantastiskt vatten både över och under ytan. Vi åkte till Sardinien bland annat för att dyka, och var i mycket bra förbindelser med Sardinien Divers, som ligger bara några kilometer från. Sardiniens blå vatten och sträng av vackra stränder, uppväger något Gli Ontanis saknar. Mycket varmt bör hållas i schack med luftkonditionering, vilket är en omöjlig uppgift. Den dåliga maskin arbetar hårt så dånet nästan kan drunkna underhållning, som till stor del går kontinuerligt vid 150db från en scen i mitten av komplexet. Endast runt midnatt faller något avslappnad, med mindre fullständiga slovakerna väljer att ta över showen. Generellt levde lägenheten upp till förväntningarna, men det rekommenderas att ta en vass kniv.

Sardinien som semester-destination

Sand, strand, vatten och värme är riklig. Det är lämpligt att hyra en liten båt och segla längs kusten söderut. Massor av små "hemliga" stränder.
Ta också en italiensk parlör.

Residence Gli Ontani
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Gli Ontani
Lägenhet m. 2 sovrum (comfort) och 4/6 sovplatser m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väntat oss mer

. Börja med Wi-Fi-nätverk som i och för sig är gratis, helt obefintlig från rummet.nära receptionen , ibland men inte alltid connection ens där.
Balkongen ett träd som hängde över , de borde ansa mer trädgårdarna.
Aircondition som vi betalade extra för är placerad iköket når ej ut til sovrummen . Där de blir ganska varmt
Personalen dock mycket trevliga. Och tillmötes gående. Nära supermarcato och bra stränder det var bra.

Rekommendationer till andra gäster

Nära till bra stränder. Värt att besöka Orosei, närmsta byn med mysiga kvarter bra restauranger och kvällsmarknader.

Residence Gli Ontani
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Gli Ontani
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bra semesterboende med närhet till fina Orosei-bukten

Vi har trivts och haft det väldigt bra på Gli Ontani, bra lägenhet med fin balkong, bra pool. Lite väl högljutt från alla aktiviteter för barn, förmiddag, eftermiddag och kväll men det var inget vi direkt stördes av då vår lägenhet inte låg en bit ifrån. Fina stränder i närheten, speciellt Berchida beach om man inte åker i juli/aug. Båtturen i Orosei-bukten ( Orosei ligger 1,2 mil bort) var häftig med grottor och fina badvikar.

Residence Gli Ontani
Rent och fint

Rent
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Gli Ontani
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Fint familjehotell nära Orosei

Residence gli Ontani är en plats dit det kommer många italienska turister, vilket hjälper till att framhäva den "lokala" atmosfären. Det pratas förståelig italienska av delar av personalen, och med teckenspråk klara man av resten. Lägenheterna är rena och snygga, och möblerade med IKEA-möbler. Vi köpte till aircondition, men då den satt i köket var det inte mycket hjälp om natten i sovrummet. Den var i övrigt rätt högljudd.
Högljudd var också underhållningen varje kväll till halv tolv, inte diskotek, men aktivitetesunderhållning för barnen till de många familjer som bor på stället.
Gli Ontani ligger nära shoppingmöjligheter och ca 1,5 km från en bra sandstrand, med runda klippor utspridda med passande avstånd.

Rekommendationer till andra gäster

Residence gli Ontani ligger på huvusvägen S125 och det kan absolut rekommenderas att följa den om man kommer från Cagliari.
Orosei är en trevlig stad med bra shoppingmöjligheter och bra restauranger.
Från Gala Gonone kan man hyra båt och segla ut till de små stränderna som ligger i den annars otillgängliga nationalparken.
En finreseskildring från Sardinien kan läsas här: http://www.hitherandthither.net/2010/09/travelogue-sardinia-italy-september.html

Residence Gli Ontani
Rent och fint

Flera saker fungerade inte i lägenheten, några blev rättade, andra inte.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Gli Ontani
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Använde den inte.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Gästfrihet och härligt ställe

En härlig vecka i september - lugnt och rofyllt att bo i lägenhet på Gli Ontani. Trevligt med altan, poolområde, hjälpsam och gästvänlig personal.
Köket lite sparsamt utrustat, det kunde funnits en liten ugn, vinglas och skålar.
Ok säng i sovrummet, men extrasängen var för dålig.

Sos Alinos är en fin liten badort, med fin strand, flera bra restauranger och välsorterad supermarket.

Rekommendationer till andra gäster

Utflykter till Posada och Dorgali rekommenderas

Residence Gli Ontani
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

För långt till stranden
 
Själva boendet på Residence Gli Ontani
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Var stängd
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Gli Ontani

Residence Gli Ontani
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Gli Ontani
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence La Ciaccia

Ciaccia, Sardinien

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle, Sardinien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

Villa Indipendenzia

Torre delle Stelle

Aldiola Country Resort

Sant’Antonio di Gallura

search map