Semesterbostad i Orosei på Sardinien

Residence Gli Ontani

 
Residence Gli Ontani är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Gli Ontani är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orosei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Gli Ontani ligger vid Cala Liberotto, en kuststräcka där vackra klippor bildar små bukter med fina sandstränder. Perfekt för dig som älskar att sola och bada. Från Residence Gli Ontani är det ca. 1,4 km. till närmaste sandstrand. Men eftersom du befinner dig på Sardinien har du en uppsjö med fantastiska stränder i din närhet. Och vill du låta bilen stå kan du alltid ta dig fram med lokalbuss. Byns lilla centrum ligger endast ca. 200 meter bort.

Ett ställe med flera faciliteter

Förutom sköna bad i det underbara havet kan du ta en "hemmadag" vid poolen. Här finns nämligen två sköna pooler med tillhörande barnpool där du kan lapa sol från morgon till kväll.

Residence Gli Ontani är ganska stort och består av 5 komplex med i allt 146 lägenheter (samt en hotelldel). Här finner du inte bara reception utan praktiskt även en bar och restaurang. Det finns dessutom ett grillområde som uppskattas av gästerna liksom tvätteri. Här finns parkeringsplats och övertäckt parkering (det sista mot betalning).

Läs mer om Residence Gli Ontani

Här trivs barnen

Som sagt detta är ett ställe som passar hela familjen och framför allt barnen. Här finns nämligen möjlighet till att spela tennis, biljard och pingis. Lekplats finns också samt spelrum och miniklubb till de minsta.

Som vuxen kan du hyra cykel och se dina omgivningar från två hjul eller göra sköna promenader. Du kan testa på karaoke eller bara koppla av till den underhållning som hålls.

Skön balkong eller terrass

Lägenheterna är trevligt inredda och är alla utrustade med TV, telefon,hårtork, micro och rymlig balkong eller terrass med bord och stolar, samt luftkonditionering som kan nyttjas mot betalning. Du kan alternativt välja bl. a. dubbel- eller trebäddsrum.

Läs om lägenheterna på Residence Gli Ontani

Dölj texten
 
 
search map