Semesterbostad i Olmedo på Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Pris från per pers.
Egen odlade Restaurang Reception Rum på 2 a. vån En av lägenheterna Terrasserna till de två lägenheterna på 2a. vån
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det verkar som om Agriturismo I Vigneti kan det hela. Lantligt läge bland vinmarker med både restaurang och pool. Dessutom kan man välja mellan rum, tvårumslägenheter eller en mini-villa. Poolen är mest pricken över i:et.

Tvättäkta agriturismo med restaurang

Agriturismo I Vigneti har inte hämtat dess namn i vinmarkerna utan grund. Här på stället producerats det både rödvin och vitvin (två av varje) - likaså produceras det frukt och grönt. Gästerna är mer än välkomna att plocka efter lust och smak under dess vistelse. Och vinerna kan även köpas med hem, om man har fått sig en god vinupplevelse i restaurangen i huvudbyggnaden. Restaurangen är öppen både för egna gäster och allmänheten. Från juni till augusti är det fast och varierade menyer, och det lagas dessutom pizza en gång i veckan. Som serveras både inne och ute (beroende på vädret), vilket för övrigt också gäller frukosten, som serveras som buffé. Det finns wi-fi (gratis) i huvudbyggnaden, men dessvärre inte i rummen eller lägenheterna.

Läs mer om Agriturismo I Vigneti

Palmer och vinmarker

Agriturismo I Vigneti ligger plant och lugnt omgivet av vinmarker och annat gott. Palmerna i trädgården ger stället en ordentlig portion karaktär - och de kan lätt avnjutas från den möblerade verandan. Det finns gratis parkering - och tittar man inåt, finns det reception, bar och restaurang.

Pool och lek i grön omgivning

Poolen ligger diskret avskärmat i den bakre delen av trädgården med solstolar och parasoller. Till barnen finns det en lekplats, bordtennis och massor av plats att leka på. Det finns även en parkering, som ligger vid poolen och som är övertäckt. Alla rum och lägenheter ligger i separata byggnader från huvudbyggnaden nere vid poolområdet. Med undantag för mini-villa, belägen ca. 200 meters promenad bort.

Många boendealternativ

Här kan de tillgodose de flesta behoven för övernattning. Om man önskar en kortare vistelse eller bara vill njuta av dagliga så rekommenderar vi att man väljer ett rum. Önskar man en längre vistelse, eller bara ha möjligheten att själv laga mat rekommenderar vi tvårumslägenheterna. Slutligen kan man om man reser flera stycken tillsammans och vill ha något mera avskilt, välja en av de två trerums-villorna för 5 personer, som ligger 200 meter bort.

Rummen på Agriturismo I Vigneti

Enkelrum med terrass

De fyra rummen ligger i en separat byggnad nära poolen. De ligger på markplan och har en egen möblerad veranda. Alla rum är utrustade med aircondition, en liten TV med italienska kanaler, ett litet kylskåp samt badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum med terrass

De fyra rummen ligger i en separat byggnad nära poolen. De ligger på markplan och har en egen möblerad veranda. Alla rum är utrustade med aircondition, en liten TV med italienska kanaler, ett litet kylskåp samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass)

Dessa fyra lägenheter ligger alla på första våning i två olika byggnader i närheten av poolen. De är ca 38 m² och består av ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet till en extra säng. Dessutom finns det ett kök med matbord, kylskåp, gashäll och micro - samt badrum med toalett och dusch. Standarden är trevlig och enkel. Alla lägenheter har aircondition, liten lcd-tv med italienska kanaler, en liten möblerad veranda och dessutom en stor gemensam terrass.

Villa med 3/5 sovplatser (med terrass och trädgård)

Dessa två trerums-villor ligger ca 200 meter bort. Du kommer enkelt hit till fots - men du kan även köra hela vägen och parkera framför. Varje villa är på ca 85 m² och ligger mitt bland vinmarker och fikonträd. Villorna är inhägnade och har både en trädgård med gräsmatta, utedusch, solterrass och en övertäckt terrass med grill. De består av två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) och vardagsrum med soffor, tv och möjlighet till en extra säng för en femte person. Därutöver finns det ett kök med matplats, gashäll, micro, och en stor kyl och frys samt badrum med toalett och dusch. Från stort sett alla rum är det direkt utgång till trädgården/terrassen. Villorna har aircondition och lcd-tv med italienska kanaler.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Rekommendationer till dig

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map