Semesterbostad i Olmedo på Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Egen odlade Restaurang Reception Rum på 2 a. vån En av lägenheterna Terrasserna till de två lägenheterna på 2a. vån
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo I Vigneti har ett lantligt läge, skönt inbäddad bland vinmarker och passar dig som längtar efter en lugn semester på landet. Då här finns en utomhuspool försakar du dock inte dina chanser till att få lite sol på skinnet. Det som kanske sticker ut från mängden är att du här kan välja boende i rum, i lägenhet eller i villa.

Palmer och vinmarker nära stränder

Agriturismo I Vigneti ligger plant och lugnt omgivet av vinmarker. Palmerna i trädgården ger stället en ordentlig portion karaktär - och de kan lätt avnjutas från den möblerade verandan. Trots den lantliga idyllen har du härifrån nära till Sardiniens underbara stränder. På ca tjugo minuter når du nämligen Algheros strand (ca 16 km) där du kan bada i kristallklart vatten. Med andra ord en perfekt kombination.

Läs mer om Agriturismo I Vigneti

Pool och lek i grön omgivning

Poolen ligger diskret avskärmat i den bakre delen av trädgården med solstolar och parasoller. Till barnen finns det en lekplats, bordtennis och massor av plats att leka på. Det finns även en parkering, som ligger vid poolen och som är övertäckt. Agriturismo I Vigneti har en restaurang men denna håller öppet för middag sex gånger i veckan och endast på förfrågan och med minst 8 personer bokade. Det vill säga, de öppnar inte upp restaurangen för endast två personer. Ibland hålls det bröllop och andra events som matlagningskurser på gården.

Du har flera alterrnativ

Alla rum och lägenheter ligger i separata byggnader från huvudbyggnaden nere vid poolområdet. Med undantag för mini-villorna som ligger ca 200 meter bort. Om du önskar en kortare vistelse eller bara vill njuta av dagliga så rekommenderar vi att du väljer ett rum. Önskar du en längre vistelse, eller bara ha möjligheten att själv laga mat rekommenderar vi lägenheterna. Slutligen kan du om du reser flera stycken tillsammans och vill ha något mera avskilt, välja en villorna för 5 personer, som ligger ca 200 meter bort. Några av terrasserna är inte i direkt anslutning till boendet.

Lägenheterna på Agriturismo I Vigneti

Enkelrum

De fyra rummen ligger i en separat byggnad nära poolen. De ligger på markplan och har en egen möblerad veranda. Alla rum är utrustade med aircondition, en liten TV med italienska kanaler, ett litet kylskåp samt badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum

De fyra rummen ligger i en separat byggnad nära poolen. De ligger på markplan och har en egen möblerad veranda. Alla rum är utrustade med aircondition, en liten TV med italienska kanaler, ett litet kylskåp samt badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 1 sovrum

Dessa fyra lägenheter ligger alla på första våning i två olika byggnader i närheten av poolen. De är ca 38 m² och består av ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet till en extra säng. Dessutom finns det ett kök med matbord, kylskåp, gashäll och micro - samt badrum med toalett och dusch. Standarden är trevlig och enkel. Alla lägenheter har aircondition, liten lcd-tv med italienska kanaler, en liten möblerad veranda och dessutom en stor gemensam terrass.

Villa

Dessa två trerums-villor ligger ca 200 meter bort. Du kommer enkelt hit till fots - men du kan även köra hela vägen och parkera framför. Varje villa är på ca 85 m² och ligger mitt bland vinmarker och fikonträd. Villorna är inhägnade och har både en trädgård med gräsmatta, utedusch, solterrass och en övertäckt terrass med grill. De består av två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) och vardagsrum med soffor, tv och möjlighet till en extra säng för en femte person. Därutöver finns det ett kök med matplats, gashäll, micro, och en stor kyl och frys samt badrum med toalett och dusch. Från stort sett alla rum är det direkt utgång till trädgården/terrassen. Villorna har aircondition och lcd-tv med italienska kanaler.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map