Omdömen från Hotel Su Gologone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Su Gologone

Läs personliga omdömen av Hotel Su Gologone som ligger på Sardinien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Su Gologone. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En helt unik upplevelse!

Hotel Su Gologone är ett av de mest fantastiska semesterställen man kan föreställa sig. Hotellet är helt unikt, alla detaljer är fulla av personlighet och värme, och man känner sig välkommen till en värld med en hel särskild anda av Sicilien.

Vi hade på förhand hört mycket fint om ställets helt unika inredning och den goda maten på restaurangen, och vi blev inte besvikna. Bara att gå runt på hotellets område är en upplevelse där man hela tiden upptäcker nya terrasser och mysiga hörn. Maten var gedigen och vällagad - välj framförallt från dagens meny, istället från den fasta menyn.

Hemifrån hade vi varit spända på, om hotellet skulle passa bra till en barnfamilj, och från In-Italia fick vi också veta att trots att barn är välkomna på Su Gologone, är det inte "det typiska valet" för en barnfamilj som vi (barn på 3, 7 och 10 år). Det visade sig dock att det var massor med barn den veckan vi var där - och att hotellet gjorde allt för att de skulle känna sig som hemma. Där var både hemlagat iste och en lapp med "barn check-in" vid ankomst, på restaurangen anpassade de gärna rätterna till barnvänliga(re) versioner, faciliteterna bjöd på både minigolf, tennisbana och en liten lekplats - och viktigast - stämningen vid poolen var mycket avslappnad och barnen fick lov att hoppa och springa i poolen utan att man hyschade dem (på många platser i Italien är de strikta med detta). Personalen var otroligt hjälpsam med att rekommendera barnvänliga utflykter i området.

Vi hoppas att få komma tillbaka - gärna när våra barn är så stora att vi kan ännu mer kan nyttja möjligheterna till t.ex. vandrings- och kanotturer i området.

Oliena som semester-destination

Läget är helt fantastiskt, och utflyktsmöjligheterna från Su Gologone är många. Själva Oliena är inte en särskilt spännande stad, men nära hotellet (promenadavstånd) ligger källan Su Gologone, som hotellet fått sitt namn från. En vacker källa, som löper djupt ner i berget. Det är en fin promenad in längs floden, med möjlighet för att hyra kanoter.

Från hotellet är det utsikt till vackra Supramonte, en ett kalkstensberg, som löper som en gigantisk mur genom landskapet. Här är det massor av vandringsturer att ge sig iväg på, dock inte ägnat till så små barn som våra.

Det finns massor av grottor i området, som barnen tyckte var verkligen spännande att utforska. Den närmsta är Grotta Corbeddu, som ligger 7 km från hotellet. Här är två mindre grottor och en 2000 år gammal helig byggnad, som grävdes ut för 40 år sedan. En fin och överskådlig tur med mindre barn,

Strandorten Cala Gonone ligger ca. 40 min bilfärd från hotellet. Härifrån går båtar till det övernaturligt vackra stränderna Cala Luna, Cala Mariolu med flera, och man kan själv också hyra en båt och utforska många små ständer, som endast kan nås från havssidan.

Hotel Su Gologone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten

Något av det bästa jag upplevt i Italien, som annars inte är kända för sin goda frukost.
 
Själva boendet på Hotel Su Gologone
Juniorsvit m. balkong / terrass och jacuzzi

Vackert inrett och härligt med privat bad på terrassen, dock lite små och obekväma sängar till barnen.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Superfin pool, som dock inte var skinande ren. Barnpoolen rätt trist.
Restaurang

Läcker mat, vänlig service, fantastisk atmosfär och utsikt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Något till alla sinnen

Vi hade stora förväntningar utifrån beskrivningarna på In-Italias och hotellets egen hemsida. Dessa förväntningar möttes - och mer därtill - av en fantastisk stämning, många sinnesintryck från omgivningarna, samt en superläcker gastronomi.
Själva rummet var ok, men inte fantastiskt.
Det är helt klart ett ställe vi återkommer till.
Det är verkligen valuta för pengarna.

Oliena som semester-destination

Hotel Su Gologone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Su Gologone
Deluxe med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt upplevelsehotell med förträfflig mat och superbra service!

Vi hade beställt tre nätter på detta vackra lilla ställe inne i det bergiga Sardinien och förväntningarna blev fullt infriade. Det är fullt av god smak på det kreativa och konstnärliga sättet, och dina detaljer och små oaser överallt, från "drömterrassen" där man intar drinken innan middagen, till små trädgårdar med grönsaker, spännande boutiquer, och härliga middagar (både specialkvällar med fokus på Sardiska rätter, där vi såg hur man lagar brödet från grunden, samt härlig mat varje kväll). Helt fantastiskt urval!
Vi hade beställt halvpension, som kan rekommenderas. Möjlighet till många utflykter (Nuraghe, Tiscali, Canyon su Goruppo). Och så är det så skönt att komma tillbaka till hotellet efter en händelserik dag på tur, och bara sätta sig ner till bord på detta vackra ställe och njuta av utsikten till bergen från deras FLOTTA restaurang! Går inte att hitta bättre mat på Sardinien. Kan varmt rekommenderas

Rekommendationer till andra gäster

Besök gärna: Tiscali (historisk stad), vandringturen Canyon su Goruppo (ca. 35-40 min från hotellet i bil), samt den lilla källan Su Gologone (ca 2 km från hotellet) som gett namn till hotellet.
Vi vandrade tuden Canyon su Goruppo från Dorgaliområdet. Klyftan kan nås på två sätt, antingen från Dorgali stade, eller från en högre punkt där man går mycket ner (och sedan UPP tillbaka) - 4,5 km åt varje håll. Själva klyftan är 1,5 km djup och är spännande att vandra i. Det finns en guide i början av leden som berättar allt. Kom ihåg att ta med vatten då man inte kan köpa något under vägen.

Hotel Su Gologone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Su Gologone
Deluxe med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

5 stjärnor för den stora gästfriheten

Ett härligt hotell som vi gärna vill bo på igen. Ingen lyx, men så mycket annat!

Oliena som semester-destination

Hotel Su Gologone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Su Gologone
Junior Suite med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Blandade intryck på en vacker resort

Det här är en fantastisk resort i vackra omgivningar på Sardinien. En perfekt plats både för vandring i bergen och besök på stränderna längs Sardiniens östra kust.

Dock, till vår stora förvåning, var maten i restaurangen, till stor besvikelse och vi förstår inte varför de inte kunde nå upp till samma standard som hotellet i övrigt.

Internet-tillgången var också väldigt opraktisk och bör förbättras. Att behöva fråga efter användarnamn och lösenord varje dag ska inte var nödvändigt.

Det totala intrycket är dock bra!

Hotel Su Gologone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Su Gologone
Deluxe med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Vi bodde 2 par i 4 nätter på hotellet, och vi hade halvpension. Det var en otroligt bra upplevelse, servicen på hotellet var helt toppen. Maten var som på de bästa restaurangerna.

Hotel Su Gologone
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Su Gologone
Deluxe med balkong / terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hotel Su Gologone i Oliena

Här är en recension från vår resa till Sardinien:
Det var vårt första besök på Sardinien och vi blev inte besvikna. En mycket spännande ö, med otroligt vackra landskap, vackra kuster, bra stränder och många berg. Vi bodde fyra dagar på Hotel Su Gologone, som ligger vid den stora klippan med samma namn. Det är verkligen ett spännande hotell. Superb service och fantastiskt trevligt. Restaurang och mat var ett kapitel för sig. Det lagas mat över öppen eld efter gamla sardiska traditioner. Restaurangen är mycket välbesökt - framförallt på helger vallfärdar italienare till Su Gologone för att fira händelser tillsammans med vänner och familj. Frukosten avnjuts på terrassen, med härlig utsikt över landskapet. Hela hotellet är inrett med öga för att skapa många myshörnor och roliga upplevelser. Vi kommer gärna tillbaka, när vi har sparat lite pengar. Det är dyrt - men värt varenda krona. Halvpension är ett måste!
Bra utflykter: Vid Su Gologone kan man köra av bergsvägen in i dalen Valle de Lanaitto och här se spännande grottor och arkeologiska utgrävningar. Dalen kan endast nå via denna väg, och det känns nästan som att vara i en "hemlig" dal. Det är otroligt vackert, stilla och spännande. Vägen därtill är lite kringlig, men även vår lilla hyrda Fiat Panda klarade det utan problem. Hotellet kan också arrangera utflykter med Land Rover och guidning i området, men det testade vi inte.
Det kan också rekommenderas att köra till stan och stranden Cala Gonone, härifrån arrangeras seglingsturer till små stränder och djupa grottor.

Om vi hade kunnat göra något annorlunda: vänta med att åka till Sardinien till tidigast maj. Vi var där i slutet av april och kände att vi kom lite innan allt var klart inför säsongen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Niclas och stort sällskap från Linköping i Sverige bodde på Su Gologone i Oliena från den 8. till den 12. september 2012.

Tack, vi är fantastiskt nöjda med resan till Sardinien och vistelsen på fina hotel Su Gologone! Hotellets vackra och avskilda läge, med närhet till både strand, kultur och bergsvandringar mm gav utrymme för olika utflykter, vilket passade vårt sällskap på 20 personer (10 par och fem hyrbilar) bra, när olika grupper vill upptäcka lite olika saker, vissa har mer spring i benen än andra osv.
Vi uppskattade speciellt hotellets aktiviteter, kvällsarrangemang, de vackra rummen av god standard och med utsikt och terasser. Hotellmiljön med olika barer - inbjudande och vackert belägna, poolen med jacuzzi, gym, små sällskapsrum och sittgrupper ute i den vackra och lummiga trädgården var inspirerande och en känsla av lugn infann sig omedelbart. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående på alla sätt. Vi noterade många möjligheter till utflykter och hörde av andra gäster att dessa varit mycket uppskattade, men i och med att vi hade hyrbilar så föredrog vi att ge oss ut på egna exkursioner. Vi hade halvpension i priset och det passade bra, med ett så stort sällskap och eftersom det finns få restauranger i närheten av hotellet. Maten var ypperlig, servicen enastående och frukosten av utmärkt kvalitet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 20 Vuxna
Namn
Malin och Linus från Malmö i Sverige bodde på Su Gologone i Oliena från den 21. till den 23. augusti 2012. Innan dess hade de först bott på Park Hotel Resort på Costa Smeralda samt Hotel El Faro i Alghero.

Vi förflyttade oss sedan från guldkust & salta bad till den stilla bergsidyllen nära molnen. Bland vinodlingar & natursköna kulisser finner man denna dolda diamant fylld av mat & konstkultur. Det rofyllda lugnet går att spegla sig i även på denna sevärda anhalt fast i en helt annan dimension. På detta originella hotell är det färg & form som regerar bland inredningen. En plats där kända som okända konstnärer & skulptörer visar upp sina verk för att förföra & förgylla betraktarnas tillvaro under vistelsen. Även detaljrikedomen med inslag à la Marrakech tar en framstående plats på scen. Starka kulörer med ombonade textilier i överflöd möter fräschaste vitt till stämmor från naturens ständigt vakande egendom. Framåt kvällen är det omöjligt att inte låta sig förföras av bergens dramatiska skepnad vars mystiska ljus & karaktär förändras i takt med solen. För mer info och bilder, se min blogg: http://triptoinspiration.blogspot.dk/2012/08/best-of-su-gologone.html

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Marianne och resesällskap från Åkersberga i Sverige bodde på Su Gologone i Oliena från den 17. till den 19. juli 2012.

Vi var mycket nöjda med resan.Boendet på båda orterna var mycket bra. Maten kanongod. Vi rek. att åka till La Maddalenaöarna . Rek. även utflykt till Cala gonone. Där åkte vi ut en heldag med ribbåt. Helt fantastiskt! Gjorde flera strandstopp till underbara stränder. Vi var även på en matmarknad i Golfo Arachani som var jättebra. Köp där hembakt sardiniskt tunnbröd! Längtar redan tillbaka!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map