Semesterbostad i Olbia på Sardinien

Residence Corte dei Venti

 
Residence Corte dei Venti är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Corte dei Venti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Olbia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du och din familj hör till dem som föredrar att tillbringa er semester i lugna omgivningar och nära lokalbefolkningen, men ändå inte mer än 10 minuters körning från Sardiniens härliga sandstränder, så är Residence Corte dei Venti kanske det rätta stället för er. Här kan ni roa er i en semesterby med enbart 18 lägenheter som ligger i en liten by på landet. Utbudet av faciliteter är mycket begränsat men i gengäld kostar det inte en bondgård.

Ett trevligt litet ställe där alla känner alla

Lägenheterna ligger fördelade i olika små tvåplans bungalows som ligger samlade runt en härlig swimmingpool där du kan njuta av semestern på en solsäng med någon sval dryck i handen. Det finns en liten reception på stället och i baren serveras både kalla och varma drycker men även olika snacks. Vistelsen i lägenheterna är baserad på att ni själva lagar er mat i det lilla köket och ni får vara beredda på att bege er en tur till Budoni för era inköp. Vi rekommenderar att ni ankommer hit i bil och här finns goda parkeringsmöjligheter.

Läs mer om Residence Corte dei Venti

Kritvit sand och turkosblått vatten

Sardinien är världsberömt för sina vackra sandstränder och sitt klara turkosblåa vatten, Och även om du har valt ett semesterställe som ligger en kort körsträcka från kusten så tar det bara ca 10 minuter att köra till stranden i Budoni och 20 minuter till stranden i San Teodoro, som kan få ögonen att tindra även på de mest hårdhudade. Om man inte visste bättre skulle man tro att man var i det vackra Karibien.

Lägenhet med balkong eller terrass

De 18 enkelt inredda lägenheterna ligger antingen i markplan med terrass eller en våning upp med balkong i olika småhus. Samtliga lägenheter har antingen 1 eller 2 sovrum, så det finns gott om plats för hela familjen. Lägenheterna har luftkonditionering, satellit-TV, kokvrå och badrum med toalett samt dusch eller badkar och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map