Omdömen från B&B Giardinos

 
B&B Giardinos är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Giardinos är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Olbia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Giardinos

Läs personliga omdömen av B&B Giardinos som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Giardinos. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra semester på Sardinien

Storslagen natur, vacker färg på vattnet och bra temperatur på både vatten och luft. Fina stränder.
Fint rum med magnifik utsikt från terrassen över land och Olbia.
Frukosten var kanon och servicen trevlig. Städningen av rummen var bra.
Om Franco hade kunnat ett par engelska glosor till hade det varit perfekt.

B&B Giardinos
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Giardinos
Dubbelrum med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
B&B Giardinos i Olbia

Här kommer en recension från vår semester på Sardinien:
Det var första besöket på Sardinien och vi blev inte besvikna. En mycket spännande ö, med otroligt vackra landskap, vackra kuster, bra stränder och många berg. De sista 4 dagarna på B&B Giardinos vid Olbia. Det var ett alternativ som In-Italia snabbt gav oss, medan vi var på Sardinien, då vårt ursprungliga hotell av okända orsaker inte kunde starta säsongen förrän den 1 maj. Vo var därför lite spända på vad som väntade oss, framförallt då vi körde långt bort på en hålig grusväg, men det visade sig vara ett fantastiskt trevligt ställe. Nytt, rent och fint, stora rum med eget bad och en fantastisk värd - Franco - som gör allt för sina gäster. Franco talar dessvärre endast italienska, men det gör bara allt roligare. Det ligger ute på landet, men det går snabbt att köra till Olbia, eller en tur till Costa Smeralda. Franco lagar en härlig och innehållsrik frukost till sina gäster. Francos B&B har också en fin liten pool, och vårt rum hade en härlig balkong/terrass, där man kunde sitta om kvällarna och njuta av utsikten, kanske med ett glas vin. B&B Giardinos kan varmt rekommenderas. Vad vi skulle göra om, om vi hade kunnat: vänta med att åka dit till mitten av maj. Vi var där i slutet av april och många saker var inte riktigt igångsatta inför säsongen, och poolen lite kall.

Andra nyttiga upplysningar: vi hade stor glädje av bilen, som vi hyrt hemifrån. Det överraskade oss att Sardinien var så bergigt, som det var. Var beredd på att köra på många bergsvägar, serpentinvägar, grusvägar och dålig asfalt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map