Semesterbostad i Muravera på Sardinien

Residenza Petrera

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Standarden är hög, poolen inbjudande och staden trevlig. Residenza Petera kan lätt vara stolta över deras semesterlägenheter som t.o.m. har fri ankomstdag, så du inte är bunden av att alltid behöva checka in lördag om flygavgången ligger på en annan dag.

Det sydöstra hörnet av Sardinien

I området runt Muravera är chanserna för att få uppleva de karaktäristiska rosa flamingorna riktigt stora. De håller som regel till vid sjöarna och dammarna, ofta kallade stagni. Söder om Muravera kan man slappa eller bada på de vackra stränderna vid Costa Rei eller vid Villasimius (ca 40 km). Muraveras närmsta strand ligger ca 4 km från staden.

Läs mer om Residenza Petrera

Bekväma lägenheter med pool

Residenza Petrera ligger endast 500 m från centrum av Muravera, där man också finner närmaste restaurang. Dock ska man vara uppmärksam på, att sista biten upp till lägenheten är brant, men mödan belönas t.ex. när man kommer upp till poolen och den gemensamma terrassen, med panorama utsikt.

Faciliteter

Det är naturligtvis både parkering, reception och hiss på stället. Nivån är hög och inredningen genomtänkt. De erbjuder gratis parkering i antingen garage eller på parkeringsplats- man beställer antingen eller vid beställningstillfället. Alla lägenheter är utrustade med grill, tvättmaskin, och aircondition, som allt är valfritt och betalas på stället, om man önskar använda dessa faciliteter.

Lägenheterna på Residenza Petrera

Tvårumslägenheter med 2+1 sovplatser (med terass eller trädgård)

Dessa tio tvårumslägenheter består av ett sovrum (avskilt från uppehållsrummet antingen med en riktig vägg eller med en skjutdörr) med dubbelsäng och ett uppehållsrum med en extra säng till en tredje person, matplatsen och kokvrån har micro, fyra gasplattor och ett stort kylskåp med frys. Det finns dessutom aircondition, tvättmaskin (mot tillägg), förvaringsskåp, gratis wi-fi och lcd sat-tv (mot förfrågan). Det finns badrum med toalett, hårtork, och dusch. Slutligen har alla lägenheter egen terrass eller trädgård. Det finns grill som kan användas mot tillägg. Lägenheterna har varierad utsikt - antingen ut över staden och havet medans de andra inte har panorama utsikt. Vissa lägenheter kan anslutas med en intern dörr för familjer som reser tillsammans.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Dessa fem trerumslägenheter består av två sovrum (avskilt från uppehållsrummet antingen med en riktig vägg eller med en skjutdörr) med dubbelsäng eller två enkel sängar och ett uppehållsrum med en extra säng till en femte person, matplatsen och kokvrån har micro, fyra gasplattor och ett stort kylskåp med frys. Det finns dessutom aircondition, tvättmaskin (mot tillägg), förvaringsskåp, gratis wi-fi och lcd sat-tv (mot förfrågan). Det finns badrum med toalett, hårtork, och dusch. Slutligen har alla lägenheterna egen terrass eller trädgård. Det finns grill som kan användas mot tillägg. Trerums - lägenheterna kikar ut över staden och mot havet. Två av lägenheterna är fördelade på två plan med loft.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Lantana Resort

Santa Margherita di Pula, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

search map