Semesterbostad i Lotzorai på Sardinien

Terrazze Casa Rita

 
Terrazze Casa Rita är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Casa Rita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lotzorai här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Njut av Sardinien med din familj: Omgivningen är lugna bland lokala familjer som tillbringar större delen av året (och livet) här. Antonello är din värd: han är byggmästare och har renoverat upp sex lägenheter på den mark där han har sitt eget hus. Hans familj delas mellan Toscana och Sardinien, så det kan vara så att hans barn är i trädgården.

Varför Lotzorai?

Vill du undvika Sardiniens jet-set glamour helt ute vid havet och fortfarande vara inom en kort biltur från en riktigt bra strand (ca 1,5 km), så finner du den här. Inne i staden dit du kan gå eller köra till utan att vara rädd för att inte hitta en parkeringsplats, hittar du butiker, restauranger mm. (bankomat, post, etc.) - det närmaste restaurang-pizzeria hittar du bara 200 meter från lägenheterna. Vänder du bilen i motsatt riktning kommer du till stranden efter 1,2 km - här kan du ligga under ett parasoll eller sola på en solstol för att kasta dig i havet när värmen blir för stark. Stranden är mycket barnvänlig och om du inte vill vara i solen kan du koppla av i skuggan under träden.

Utflykter

Naturupplevelser är nyckelord i området; bilturen upp i bergen längs SS125 är otroligt vacker, liksom kustvägen som erbjuder vackra små vikar med utsikt över det klaraste havsvattnet. Arbatax är den största staden i närheten, men här hittar du inte många sevärdheter. Annars är det värt att besöka nuraghe, som är gamla historiska byggnader (i dag är de flesta ruiner), som visar en imponerande byggteknik av de få tekniska hjälpmedel som sarderna kan ha på den tiden.

Njut av trädgård med pool

I trädgården framför lägenheterna - det finns bara sju på stället - har Antonello installerat en pool med barnpool. Poolen är inhägnad och du får nyckeln till ingången. Trädgården är ganska stor och barnen kan gunga på lekplatsen eller leka fritt när de inte badar i poolen. Du kan själv leka med eller bar njuta med en bok eller ett glas vin i handen. Du kan slappa i skuggan på uteplatsen eller sola vid poolen. Vill ni grilla så är det också möjligt - varje lägenhet har sin egen grill framför terrassen.

Sju rymliga lägenheter, alla med privat terrass

Sex av lägenheterna ligger på första våningen och en på andra våningen. Alla lägenheter har tillgång till en övertäckt terrass och uteplats på första våningen och terrass på andra våningen. Dessutom finns det kök med 4 kokplattor och ett stort kylskåp. Varje lägenhet rymmer 4 personer i sovrummen - på förfrågan är det möjligt att lägga till en extra säng. Det finns också en tvättmaskin och wi-fi i alla lägenheter.

Lägenheterna på Terrazze Casa Rita

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Det finns totalt 6 lägenheter som ligger på första våningen. De består av ett vardagsrum med vardagsrum och kök med tillgång till altan med bord och stolar, som vetter mot trädgården och poolen. Den innehåller också sovrum med dubbelsäng sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch och tvättmaskin. Varje lägenhet har också en egen grill och TV.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Det finns 1 lägenhet som ligger på andra våningen. Den består av ett vardagsrum med vardagsrum och kök med tillgång till en övertäckt terrass med bord och stolar, som vetter mot trädgården och poolen. Den innehåller också sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch.

 
 
search map