Omdömen från Agriturismo I Mandorli
Bo i sköna lantliga omgivningar nära kusten
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Härligt ställe!

Spenderade 4 nätter på I Mandorli och vi är mycket nöjda! Bra mottagande och mycket fräscha rum som städades varje dag. Extra plus för att det fanns ett litet kylskåp på rummet som man kunde förvara dryck osv i.

Mycket fint poolområde med bra delar för båda våra barn (2 resp 6 år). Bra solstolar och gott om plats att ligga och sola. Skulle uppskattat om man hade kunnat köpa dryck och snacks vid poolen. Hade inte behövt vara något speciellt utan kanske bara vatten, öl, chips.

Vi åt middagspaketet varje kväll och det bestod av en kall förrätt (ost, melon/skinka el dyl), pasta, kötträtt med tillbehör (ex grillad kotlett) samt sorbet eller frukt till efterrätt. Husets vin ingick också och det kostade 26 euro per person och kväll vilket var prisvärt. Tyvärr var det röda vinet ingen höjdare men man kunde köpa flaskor av annat vin om man ville. Middagen serverades från 20.00 vilket var lite sent för vår minsta och det var svårt att få någon barnpasta tidigare än så. En kväll lyckades vi få en tallrik till rummet kl 19. Frukosten totalt sett mycket bra!

Bra läge på resorten om man vill köra ner till havet. Fin strand på ca 15 minuters avstånd.

Vill flagga för hundarna som vaktar fåren. En morgon när jag skulle springa så blev jag rejält skrämd. Hände inget men vill ändå varna för det så att man tar det lugnt förbi fårhagen om fåren är där.

Totalt sett ett mycket bra ställe!

Lotzorai som semester-destination

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum (classic) m. extrabädd
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
Visa alla omdömen från Agriturismo I Mandorli
 
search map