Omdömen från Agriturismo I Mandorli

Bo i sköna lantliga omgivningar nära kusten
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo I Mandorli

Läs personliga omdömen av Agriturismo I Mandorli som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo I Mandorli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo I Mandorli

Lotzorai som semester-destination

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Fyrbäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe!

Spenderade 4 nätter på I Mandorli och vi är mycket nöjda! Bra mottagande och mycket fräscha rum som städades varje dag. Extra plus för att det fanns ett litet kylskåp på rummet som man kunde förvara dryck osv i.

Mycket fint poolområde med bra delar för båda våra barn (2 resp 6 år). Bra solstolar och gott om plats att ligga och sola. Skulle uppskattat om man hade kunnat köpa dryck och snacks vid poolen. Hade inte behövt vara något speciellt utan kanske bara vatten, öl, chips.

Vi åt middagspaketet varje kväll och det bestod av en kall förrätt (ost, melon/skinka el dyl), pasta, kötträtt med tillbehör (ex grillad kotlett) samt sorbet eller frukt till efterrätt. Husets vin ingick också och det kostade 26 euro per person och kväll vilket var prisvärt. Tyvärr var det röda vinet ingen höjdare men man kunde köpa flaskor av annat vin om man ville. Middagen serverades från 20.00 vilket var lite sent för vår minsta och det var svårt att få någon barnpasta tidigare än så. En kväll lyckades vi få en tallrik till rummet kl 19. Frukosten totalt sett mycket bra!

Bra läge på resorten om man vill köra ner till havet. Fin strand på ca 15 minuters avstånd.

Vill flagga för hundarna som vaktar fåren. En morgon när jag skulle springa så blev jag rejält skrämd. Hände inget men vill ändå varna för det så att man tar det lugnt förbi fårhagen om fåren är där.

Totalt sett ett mycket bra ställe!

Lotzorai som semester-destination

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum
Dubbelrum (classic) m. extrabädd
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Lugn och ro i mycket vackra omgivningar

Otroligt vacker utsikt från vår altan.
Mycket lugnt ställe med läcker mat - lugnt poolområde

Lotzorai som semester-destination

Höjdslätten "Altopiano del Golgo" är mycket vacker, där man bland annat kan vandra Cala Goloritzè eller se Europas djupaste jordhåla, Su Sterru, 280 meter.

De röda klipporna vid Arbatrax är också värde ett besök, t.ex. läcker snorkling vid Spiaggia di Cala Moresca. Arbatrax mycket vacker vik - dock ingen riktig strand för barnfamiljer.

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Fyrbäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Den vackraste lilla oasen!

Gården är vackert placerad i ett grönt paradis av blommor och kryddörter, med utsikt till bergen. Fina rum och vackert poolområde. Härligt stilla och lugn atmosfär. Maten (middagen) var i år dessvärre inte lika god som förra året. Vinet var till och med odrickbart (och vi är inte kräsna). Frukosten stänger redan kl 09.15, vilket är något tidigt när kvällsmaten är först klockan 22.30 - framförallt för barn. Men allt annat är härligt på detta ställe, som vi i år besökte för andra gången.

Lotzorai som semester-destination

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Betyg baserat på middagen.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt!

Vackert lugnt och perfekta menyer! Åk dit!

Lotzorai som semester-destination

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Juniorsuite
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Mycket vackert och trevligt

Vi hade några sköna dagar här - trevligt rum, god mat, skön stämning, fint poolområde (både för små och stora barn) och en riktigt vacker utsikt över dalen och bergen. Vi kan klart rekommendera andra att besöka detta ställe om man vill ha lugn och ro och avkoppling i sköna omgivningar. Våra barn var också glada för stället.

Lotzorai som semester-destination

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra boende och bra mat

Mycket fint boende, rymliga rum och trevlig omgivning. Mycket god mat, enkel men mycket vällagad, kanske den bästa måltiden under hela resan. Vi anlände på kvällen och det hade därför varit bra om det varit check out kl 12 istället för kl 10.15 så vi hunnit testa poolen. Ett stort minus för att de inte kunde ta kort (de sa att uppkopplingen inte fungerade). Min man blev hundbiten vid morgonens löprunda vilket också drar ner upplevelsen något.

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Hann aldrig testa
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo I Mandorli

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo I Mandorli

Kan varmt rekommenderas. Bra rum och härlig sardinsk mat. Stor gästfrihet och lugna omgivningar.

Rekommendationer till andra gäster

Många bra strander och restauranger i närheten.

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Juniorsuite
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Agriturismo I Mandorli

Mycket trevligt. Fantastisk hemlagad mat. Mycket prisvärt.
Tyvärr dålig WiFi.

Agriturismo I Mandorli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo I Mandorli
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map