Hotell i Lotzorai på Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Bo i sköna lantliga omgivningar nära kusten Du kommer sätta pris på poolen Olivträd, rosmarin och flera andra gröna inslag Fåren ger en stämningsfull ljudkuliss Trappan från p-platsen upp till Agriturismo I Mandorli
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till Agriturismo I Mandorli och upplev det äkta Sardinien på detta lantställe endast ca. 8 km från närmaste sandstränder vid Santa Maria Navarrese. I restaurangen serveras genuin, hemlagad mat efter ursprungliga recept. Vid poolen finns alla möjligheter att få ett svalkande dopp och slappa.

Pool med panoramisk landskapsutsikt

Poolområdet på Agriturismo I Mandorli är mycket inbjudande. Härifrån kan man skåda över hela landskapet med bergen i bakgrunden och om kvällen, då poolen är fint upplyst och t.o.m. följa ljuset från fyren nere i Arbatax. Poolen har en viss storlek och det finns även barnpool, jacuzzi samt utomhusdusch och toaletter.

Läs mer om Agriturismo I Mandorli

Genuint matställe

Agriturismo I Mandorli är mycket känt bland lokalbefolkningen för sin mat. Rätterna går från lokala varianter av ravioli, helstekt griskulting och flera andra pasta och kötträtter av både lokalt och italienskt ursprung. Man kan boka halvpension som betalas direkt på plats - eller boka den helt stora middagen / lunchen (fråga på plats vid ankomst). Dessutom kan man naturligtvis också äta a la carte - precis som man kan beställa lättare rätter till lunch vid poolen. Råvarorna kommer så ofta det är möjligt från den självförsörjande gården med produktion av bl.a. vin, olivolja, grönsaker och pecorino-ost från de flera fåren som håller till i den stora hagen sidan om huvudbyggnaden. Fåren skapar en helt särskild lantlig stämning, framför allt när man kan höra dem från restaurangen. Samma restaurang använda också till lunch och frukost - dock ej måndagar och tisdagar. Om kvällen kan du innan kvällsmaten delta i en stämningsfull aperitivo (drink) där du mot betalning kan få serverat en italiensk spritz, vin och hemlagade delikatesser.

Lantstället med det lilla extra

Här blir lantstället inte grönare, luften inte renare och höjden till himlen inte högre. När man svänger av huvudvägen på väg till Agriturismo I Mandorli så går den sista kilometern via en grusväg, varför det rekommenderas att ankomma i dagsljus. Det finns gratis parkering nere framför gården och en trappa leder sedan upp till restaurangen och rummen. Man kan dock välja att köra upp till huvudbyggnaden vid ankomst för att lasta av bagage.

Rummen på Agriturismo I Mandorli

Dubbelrum (classic)

De 11 rummen ligger i flera byggnader koncentrerade omkring huvudbyggnaden. De ligger antingen på första eller andra våningen och har alla terrass. De är utrustade med aircondition, liten kylskåp samt badrum med toalett, dusch och badkar.

Dubbelrum (superior)

Dessa två superior rum med terrass är större och har badrum i marmor som är utrustat med toalett, dusch och hårtork. Rummen ligger på markplan nära poolen. Ett av rummen kan man bo hela fem personer i, medan det andra är för max tre personer.

Dubbelrum (classic) m. extrabädd

Dessa två rum ligger antingen på första eller andra våningen och har balkong eller terrass. De är utrustade med aircondition, wi-fi, litet kylskåp och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Juniorsuite

Sviten ligger på andra våningen och har en stor balkong med bord och stolar. Sviten är "open space" med uppehållsdel, sovrum samt badrum med toalett och dusch. Sviten är även utrustad med aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map