Omdömen från Villa Vannina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Vannina

Läs personliga omdömen av Villa Vannina som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Vannina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Villa Vanja, en liten besvikelse

Lägenheten vi tilldelades, visade sig ligga 4-5 trappsteg ner, så det gav något av en "källarkänsla".
Själva lägenheten själv var rätt ok, men sängen var sliten, man gled ihop i mitten och kuddarna luktade inte så trevligt. Men mest otillfredsställande fann vi uteplatsen, som var ganska liten och helt utan utsikt. Man kändes sig lätt instängd. Beskrivningen av lägenheterna nämner en större en våning upp, som också har mycket bättre utsikt över området, så vi vände oss till kontoret för att höra om vi kunde få flytta upp dit. Det var inte möjligt, eftersom de inte rådde över de två största lägenheterna. Men lyckligtvis var mannen på kontoret snäll och hjälpsam och skaffade oss en annan lägenhet med fin utsikt över området.

Rekommendationer till andra gäster

Isola Rossa är en pärla, mysig och med många små butiker och trevliga restauranger. Och stranden är helt underbar!

Villa Vannina
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Villa Vannina
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Sliten säng
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Vannina

Vi upplevde stället mycket trevligt, dock saknade vi bra sittplatser inomhus.
Sängarna kunde varit bättre.
Stranden är härligt nära - och verkligen fin!

Villa Vannina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Vannina
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Finn og familie fra Holstebro boede på Villa Vannina i Isola Rossa

Totalt är vi mycket nöjda med resan, lägenheten och tjänsten på det lokala kontoret.
Stranden, som ligger bara 50 meter från lägenheten, var förmodligen en av de allra bästa av de cirka 10 stränder vi provat olika platser på ön.
Dock måste man vara medveten om att lägenheten ligger i direkt anslutning till en parkering plats där många strandbesöksparkeringen . Det ger en hel del trafik hela dagen och kvällen rakt ut ur huset.
En annan sak är att en liten men mycket bullriga nöjesfält körde på torget varje kväll från 21:30 till 24: e
Eftersom det var så varm att vi var tvungna att sova med fönstren öppna, vi kunde inte fly buller.
Vi informerades att "väsen" var att varje år den sista veckan i juli och första två i augusti.
Omvänt skulle det finnas ytterligare underhållning för barnen :-)
Vi kan verkligen rekommendera Isola Rossa, men nästa gång vi kommer förmodligen att välja en lägenhet, som ligger lite mer lugn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ann och Jan-eric från Stockholm i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 31. maj till den 9. juni 2012.

Resan har varit till full belåtenhet. Fint väder hela tiden. 22-23 grader i vattnet. Isola Rossa har blivit lite bättre se senaste åren. Det finns en supermarket mitt i stan. Tidigare var det svårt att handla kött. Dessutom är förmedlingen, La prima Immobiliare, utmärkt. Vänliga personer och bra information.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lotta med familj från Uppsala i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 7. till den 14. juli 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende i Villa Vannina. Lägenheten var fin, personlig,välutrustad och den trevliga lilla uteplatsen mycket användbar. Närheten till stranden och den lilla staden gjorde att vi trivdes bra. För oss så passade storleken på orten och dess totala brist på diskotek. Det fanns en musikbar i närheten men den slutade spela klockan ett. Bröd och mjölkbutik fanns på ett stenkast avstånd och en hyffsat stor mataffär ca 5 minuters promenad bort.

Vi hyrde bil hela veckan och gjorde utflykter till andra stränder i närheten tex den i costa pardiso med sina häftiga klippor. Staden Santa theresa och fyrplatsen strax utanför staden är värda ett besök. Det var väldigt varmt under veckan som vi var där så nog längtade vi lite efter ett luftkonditionerat sovrum.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jan-Eric och fru från Stockholm i Sverige bodde på Villa Vannina i Isola Rossa från den 3. till den 12. juni 2010.

Vi är mycket nöjda med tiden i Isola Rossa. Boendet var mycket bra och det till ett hyfsat pris. Modernt inrett och bra med utrymmen. Fin service från den lokala representanten.
Stränderna är många och solen lyste för jämnan. Därför var det skönt att komma hem framåt kvällen och upptäcka att huset var svalt. Flertalet middagar intogs i lilla trädgården.
Sammanfattning: Vi åkte i början av juni. Det var relativt få turister, vilket innebar att krogarna låg rätt öde. Fina dagar med ständig sol. Lungna kvällar. Antar att det ser helt annorlunda ut i juli och augusti. Men då till helt andra priser.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Casa Tanca della Torre

Isola Rossa, Sardinien

Terrazza Nonna

Isola Rossa, Sardinien

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Rekommendationer till dig

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map